Ледено доба у Скупштини Србије

Зима у Скупштину Србије стигла је пре рока! Наиме посланици ПУПС-а у српском парламенту, осим што су заједно са осталим колегама јуче муку мучили са чак 73 тачке дневног реда, за које нису имали времена да се ваљано припреме, добро су се смрзли јер је цео дан, усред зиме, радила клима.

Србија 22.12.2015 | 11:10
Ледено доба у Скупштини Србије

О овом смрзавању поједини представници народа у парламенту жалили су се на друштвеним мрежама, а највише “притужби” на минус у сали било је на Твитеру, а посланици ПУПС, иначе најстарији у парламенту, поново су морали да се премештају јер у њиховом делу сале највише дува.

Тако је Моми Чолаковићу (ПУПС), који је са седнице одбора директно отишао у салу, у једном тренутку толико било хладно да је морао да се пребаци неколико редова испред, где је за нијансу било топлије.

"Да се не бих укочио, померио сам се. Не знам зашто је упаљена клима, али се челичим, нећу да доносим ћебе", у шали је прокоментарисао Чолаковић алудирајући да немају коме да се обрате за ово техничко питање.

Извор: Телеграф

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

заступници

22.12.2015 10:58

Јадан народ кога они заступају. Нису знали коме да се обрате? И смрзавали се...да није тужно, било би смјешно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

посматрац

22.12.2015 11:31

Нико њих ниста не пита Вуциц је у Србији краљ и прједседник Николиц низаста не слузи никакав утицај у друству нема Вуциц га мозе смијенит кад позели.

Name

Хит

22.12.2015 11:35

Жалили се на друштвеним мрежама. Ово је хит!

ОДГОВОРИТЕ