Ledeno doba u Skupštini Srbije

Zima u Skupštinu Srbije stigla je pre roka! Naime poslanici PUPS-a u srpskom parlamentu, osim što su zajedno sa ostalim kolegama juče muku mučili sa čak 73 tačke dnevnog reda, za koje nisu imali vremena da se valjano pripreme, dobro su se smrzli jer je ceo dan, usred zime, radila klima.

Srbija 22.12.2015 | 11:10
Ledeno doba u Skupštini Srbije

O ovom smrzavanju pojedini predstavnici naroda u parlamentu žalili su se na društvenim mrežama, a najviše “pritužbi” na minus u sali bilo je na Tviteru, a poslanici PUPS, inače najstariji u parlamentu, ponovo su morali da se premeštaju jer u njihovom delu sale najviše duva.

Tako je Momi Čolakoviću (PUPS), koji je sa sednice odbora direktno otišao u salu, u jednom trenutku toliko bilo hladno da je morao da se prebaci nekoliko redova ispred, gde je za nijansu bilo toplije.

"Da se ne bih ukočio, pomerio sam se. Ne znam zašto je upaljena klima, ali se čeličim, neću da donosim ćebe", u šali je prokomentarisao Čolaković aludirajući da nemaju kome da se obrate za ovo tehničko pitanje.

Izvor: Telegraf

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

zastupnici

22.12.2015 10:58

Jadan narod koga oni zastupaju. Nisu znali kome da se obrate? I smrzavali se...da nije tužno, bilo bi smješno.

ODGOVORITE
Name

posmatrac

22.12.2015 11:31

Niko njih nista ne pita Vucic je u Srbiji kralj i prjedsednik Nikolic nizasta ne sluzi nikakav uticaj u drustvu nema Vucic ga moze smijenit kad pozeli.

Name

Hit

22.12.2015 11:35

Žalili se na društvenim mrežama. Ovo je hit!

ODGOVORITE