Грујићу Џерардова осмица! Звезда иде у Европу!

Марко Грујић иде у Ливерпул, а Звездан Терзић потврдио трансфер.

Фудбал 21.12.2015 | 20:30
Грујићу Џерардова осмица! Звезда иде у Европу!

Звездан Терзић генерални директор ФК Црвена звезда у оставци потврдио је трансфер Марка Грујића у Ливерпул те изнио и неке друге детаље: колику ће плату имати Грујић, који ће број носити....

" Ми ћемо у ова три дана потписати уговор са Ливерпулом. То је рекордан трансфер. Седам милиона евра ће Црвена звезда приходовати од трансфера Марка Грујића и 10 процената од наредног трансфера. Марко Грујић ће потписати петогодишњи уговор са Ливерпулом гдје ће он имати милион и 200 хиљада евра годишња нето примања, значи шест милиона евра ће и он имати од Ливерпула, и добиће осмицу на леђима, број Стивена Џерарда", рекао је Терзић и додао:

" Црвена звезда ће тим финансијским средствима добити УЕФА Лиценцу, измирити све старе дугове, сачувати свлачионицу, сачуватио старе играче, сачувати тренера Божовића, и довести све оне потребне играче који нам требају", рекао је за Радио телевизију Републике Српске Звездан Терзић.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Игор

21.12.2015 21:59

Е мој Ливерпуле....Такву осмицу дати....

ОДГОВОРИТЕ
Name

биби нет

21.12.2015 22:12

Како се црногорски смрад радује парама од српске деце.Звезда не би била у проблему да јој на врату нису овакви као Терзиц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Душко

22.12.2015 06:25

Изгледа да си мало прехлађен !!