Grujiću Džerardova osmica! Zvezda ide u Evropu!

Marko Grujić ide u Liverpul, a Zvezdan Terzić potvrdio transfer.

Fudbal 21.12.2015 | 20:30
Grujiću Džerardova osmica! Zvezda ide u Evropu!

Zvezdan Terzić generalni direktor FK Crvena zvezda u ostavci potvrdio je transfer Marka Grujića u Liverpul te iznio i neke druge detalje: koliku će platu imati Grujić, koji će broj nositi....

" Mi ćemo u ova tri dana potpisati ugovor sa Liverpulom. To je rekordan transfer. Sedam miliona evra će Crvena zvezda prihodovati od transfera Marka Grujića i 10 procenata od narednog transfera. Marko Grujić će potpisati petogodišnji ugovor sa Liverpulom gdje će on imati milion i 200 hiljada evra godišnja neto primanja, znači šest miliona evra će i on imati od Liverpula, i dobiće osmicu na leđima, broj Stivena Džerarda", rekao je Terzić i dodao:

" Crvena zvezda će tim finansijskim sredstvima dobiti UEFA Licencu, izmiriti sve stare dugove, sačuvati svlačionicu, sačuvatio stare igrače, sačuvati trenera Božovića, i dovesti sve one potrebne igrače koji nam trebaju", rekao je za Radio televiziju Republike Srpske Zvezdan Terzić.

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Igor

21.12.2015 21:59

E moj Liverpule....Takvu osmicu dati....

ODGOVORITE
Name

bibi net

21.12.2015 22:12

Kako se crnogorski smrad raduje parama od srpske dece.Zvezda ne bi bila u problemu da joj na vratu nisu ovakvi kao Terzic.

ODGOVORITE
Name

Duško

22.12.2015 06:25

Izgleda da si malo prehlađen !!