Ћурковић: Партизану је било и горе!

Нови председник УО црно-белих поручио је да никад није ни одлазио из Хумске, као и да је Партизан био и у тежој ситуацији. На пример, 1991.!

Фудбал 21.12.2015 | 22:20
Ћурковић: Партизану је било и горе!

Иван Ћурковић поново је у понедељак увече стао на чело Партизана.

Преузевши улогу председника Управног одбора у техничком мандату, легендарни голман и дугогодишњи функционер црно-белих нашао се клубу из Хумске на располагању када је јако тешко.

"Да се разумемо, спортски резултати нису тако трагични", рекао је Ћурковић у првом обраћању јавности од ступања на функцију.

"Било је и горе, као на пример 1991, када је Звезда била шампион Европе, доминирала и у Југославили, а ми смо, опет, брзо успели да се опоравимо, па да за годину дана освојимо Куп, а потом и титулу", додао је Ћурковић.

Упитан када ће бити сазвана Скупштина ФК Партизан, што би морало да се догоди до 11. јануара, односно у периоду од месец дана од подношења колективне оставке УО, Ћурковић је рекао:

"Заказивање скупштине није сада наш приоритет, већ да играмо фудбал".

Ћурковић је био председник Партизана у два мандата. Збирно - осам година.

У понедељак увече, разјашњено је да ће његов тим чинити шест чланова - Ивица Илиев, Милорад Вучелић, Милан Обућина, Милош Вазура, Владимир Вулетић и Војислав Недић.

"Направили смо групу са привременим мандатом и ја сам на њеном челу. Приорети су да стабилизујемо екипу и да нађемо стручна решења", поручио је Ћурковић.

У разговору са новинарима, он је подсетио да никад није ни одлазио из Хумске.

"Моје присуство у Партизану никад није ни довођено у питање. Увек сам био ту, а не заборавите да сам све ово време био члан клупске скупштине. Није то ништа ново", додао је први човек црно-белих, уз потврду информације да је Иван Томић нови тренер.

Коментари / 0

Оставите коментар