Ćurković: Partizanu je bilo i gore!

Novi predsednik UO crno-belih poručio je da nikad nije ni odlazio iz Humske, kao i da je Partizan bio i u težoj situaciji. Na primer, 1991.!

Fudbal 21.12.2015 | 22:20
Ćurković: Partizanu je bilo i gore!

Ivan Ćurković ponovo je u ponedeljak uveče stao na čelo Partizana.

Preuzevši ulogu predsednika Upravnog odbora u tehničkom mandatu, legendarni golman i dugogodišnji funkcioner crno-belih našao se klubu iz Humske na raspolaganju kada je jako teško.

"Da se razumemo, sportski rezultati nisu tako tragični", rekao je Ćurković u prvom obraćanju javnosti od stupanja na funkciju.

"Bilo je i gore, kao na primer 1991, kada je Zvezda bila šampion Evrope, dominirala i u Jugoslavili, a mi smo, opet, brzo uspeli da se oporavimo, pa da za godinu dana osvojimo Kup, a potom i titulu", dodao je Ćurković.

Upitan kada će biti sazvana Skupština FK Partizan, što bi moralo da se dogodi do 11. januara, odnosno u periodu od mesec dana od podnošenja kolektivne ostavke UO, Ćurković je rekao:

"Zakazivanje skupštine nije sada naš prioritet, već da igramo fudbal".

Ćurković je bio predsednik Partizana u dva mandata. Zbirno - osam godina.

U ponedeljak uveče, razjašnjeno je da će njegov tim činiti šest članova - Ivica Iliev, Milorad Vučelić, Milan Obućina, Miloš Vazura, Vladimir Vuletić i Vojislav Nedić.

"Napravili smo grupu sa privremenim mandatom i ja sam na njenom čelu. Prioreti su da stabilizujemo ekipu i da nađemo stručna rešenja", poručio je Ćurković.

U razgovoru sa novinarima, on je podsetio da nikad nije ni odlazio iz Humske.

"Moje prisustvo u Partizanu nikad nije ni dovođeno u pitanje. Uvek sam bio tu, a ne zaboravite da sam sve ovo vreme bio član klupske skupštine. Nije to ništa novo", dodao je prvi čovek crno-belih, uz potvrdu informacije da je Ivan Tomić novi trener.

Komentari / 0

Ostavite komentar