ПОТВРЂЕНО: Иван Томић је нови тренер Партизана!

Млади шеф струке договорио је сарадњу са црно-белима на две и по године.

Фудбал 21.12.2015 | 20:15
ПОТВРЂЕНО: Иван Томић је нови тренер Партизана!

Љубинко Друловић је бивши, Иван Томић нови тренер Партизана!

Млади тренер, некадашњи првотимац и капитен црно-белих, ускоро ће потписати двоипогодишњи уговор са клубом из Хумске, а у јануару ће прозвати играче на почетку припрема за наставак сезоне.

Томићев долазак био је наговештаван од елиминације шампиона Србије из Лиге Европе, а овог понедељка, када је Иван Ћурковић стао на чело клуба, дефинитивно је потврђено да ће некадашњи репрезентативац сести на клупу црно-белих.

Заједно са новим тренером Партизана, на клупу стижу и његови досадашњи сарадници у Телеоптику. Са Љубинком Друловићем сарадња је споразумно раскинута.

Томић је постао четврти тренер Партизана ове године. Екипу преузима у једном од најтежих момената у новијој историји, јер црно-бели заузимају тек четврто место на табели Суперлиге, са чак 26 бодова мање од лидера, Црвене звезде.

Одмах после одласка у пензију после дуге и успешне каријере, Томић је 2007. постао спортски директор Партизана. Клуб је напустио 2009 године, после освајања две "дупле круне", а потом се посветио тренерском послу и осим Телеоптика радио и као селектор омладинске репрезентације Србије.

Спортски директор Партизана Ивица Илиев рекао је новинарима на стадиону Партизана да је, на инсистирање новог тренера, мало промењен план припрема, па црно-бели неће ићи у словеначки Порторож "у цугу" на 15 дана, већ ће тамо два пута боравити по десет дана.

Илиев је додао и то да ће, поред потписивања уговора са Томићем, у наредним данима клуб озваничити сарадњу са Марком Јовановићем и Бојаном Шарановим. Такође, најављено је још потписа, али нису прецизирана имена новајлија, као ни оних који ће напустити Хумску.

Коментари / 0

Оставите коментар