POTVRĐENO: Ivan Tomić je novi trener Partizana!

Mladi šef struke dogovorio je saradnju sa crno-belima na dve i po godine.

Fudbal 21.12.2015 | 20:15
POTVRĐENO: Ivan Tomić je novi trener Partizana!

Ljubinko Drulović je bivši, Ivan Tomić novi trener Partizana!

Mladi trener, nekadašnji prvotimac i kapiten crno-belih, uskoro će potpisati dvoipogodišnji ugovor sa klubom iz Humske, a u januaru će prozvati igrače na početku priprema za nastavak sezone.

Tomićev dolazak bio je nagoveštavan od eliminacije šampiona Srbije iz Lige Evrope, a ovog ponedeljka, kada je Ivan Ćurković stao na čelo kluba, definitivno je potvrđeno da će nekadašnji reprezentativac sesti na klupu crno-belih.

Zajedno sa novim trenerom Partizana, na klupu stižu i njegovi dosadašnji saradnici u Teleoptiku. Sa Ljubinkom Drulovićem saradnja je sporazumno raskinuta.

Tomić je postao četvrti trener Partizana ove godine. Ekipu preuzima u jednom od najtežih momenata u novijoj istoriji, jer crno-beli zauzimaju tek četvrto mesto na tabeli Superlige, sa čak 26 bodova manje od lidera, Crvene zvezde.

Odmah posle odlaska u penziju posle duge i uspešne karijere, Tomić je 2007. postao sportski direktor Partizana. Klub je napustio 2009 godine, posle osvajanja dve "duple krune", a potom se posvetio trenerskom poslu i osim Teleoptika radio i kao selektor omladinske reprezentacije Srbije.

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev rekao je novinarima na stadionu Partizana da je, na insistiranje novog trenera, malo promenjen plan priprema, pa crno-beli neće ići u slovenački Portorož "u cugu" na 15 dana, već će tamo dva puta boraviti po deset dana.

Iliev je dodao i to da će, pored potpisivanja ugovora sa Tomićem, u narednim danima klub ozvaničiti saradnju sa Markom Jovanovićem i Bojanom Šaranovim. Takođe, najavljeno je još potpisa, ali nisu precizirana imena novajlija, kao ni onih koji će napustiti Humsku.

Komentari / 0

Ostavite komentar