Ко ће бити звијезда Бекамовог клуба?!

Бивши капитен Енглеске ускоро креће да гради стадион у Мајамију, а саопштио је и ко ће бити најважнији играч будућег члана МЛС.

Фудбал 24.12.2015 | 12:40
Ко ће бити звијезда Бекамовог клуба?!

Дејвид Бекам жели да у Мајамију оснује клуб, а Управни одбор МЛС дао му је велику подршку на недавно одржаном састанку, као и зелено светло да се у наредних неколико година прикључи њиховом такмичењу, када се лига буде проширила.

Договорено је да се Атланта, Лос Анђелес и Минесота придруже лиги у наредне три године, док је наговештено да би Мајами то могао да учини најкасније до 2020. до када би требало да изграде савремен стадион.

Дејвид Бекам већ зна и које звучно име жели да доведе у будући клуб.

Он је истакао да је то Златан Ибрахимовић, којег је упознао 2013. године, када су заједно наступали за Пари сен Жермен.

"Волим Златана као особу и играча. Никада нисам срео некога ко озбиљније схвата тренинге и утакмице. Знао сам да је веома талентован, али нисам знао да тако марљиво ради на себи. Он је рођени победник и ја сам један од његових највећих фанова", изјавио је Бекам.

Он је додао да су недавно добили дозволу за изградњу стадиона у Мајамију, што значи да би сан о новом клубу могао веома брзо да постане јава.

"Мислим да ће изградња трајати две до три године, а ако Златан буде тада и даље играо, купио бих га одмах! Он је у одличној форми. Ко не би желео играча који је спреман да убије за победу?", питао је Бекам.

Стврано, ко то не би желео? Мада, Златан већ сада има 34 године...

Коментари / 0

Оставите коментар