Ko će biti zvijezda Bekamovog kluba?!

Bivši kapiten Engleske uskoro kreće da gradi stadion u Majamiju, a saopštio je i ko će biti najvažniji igrač budućeg člana MLS.

Fudbal 24.12.2015 | 12:40
Ko će biti zvijezda Bekamovog kluba?!

Dejvid Bekam želi da u Majamiju osnuje klub, a Upravni odbor MLS dao mu je veliku podršku na nedavno održanom sastanku, kao i zeleno svetlo da se u narednih nekoliko godina priključi njihovom takmičenju, kada se liga bude proširila.

Dogovoreno je da se Atlanta, Los Anđeles i Minesota pridruže ligi u naredne tri godine, dok je nagovešteno da bi Majami to mogao da učini najkasnije do 2020. do kada bi trebalo da izgrade savremen stadion.

Dejvid Bekam već zna i koje zvučno ime želi da dovede u budući klub.

On je istakao da je to Zlatan Ibrahimović, kojeg je upoznao 2013. godine, kada su zajedno nastupali za Pari sen Žermen.

"Volim Zlatana kao osobu i igrača. Nikada nisam sreo nekoga ko ozbiljnije shvata treninge i utakmice. Znao sam da je veoma talentovan, ali nisam znao da tako marljivo radi na sebi. On je rođeni pobednik i ja sam jedan od njegovih najvećih fanova", izjavio je Bekam.

On je dodao da su nedavno dobili dozvolu za izgradnju stadiona u Majamiju, što znači da bi san o novom klubu mogao veoma brzo da postane java.

"Mislim da će izgradnja trajati dve do tri godine, a ako Zlatan bude tada i dalje igrao, kupio bih ga odmah! On je u odličnoj formi. Ko ne bi želeo igrača koji je spreman da ubije za pobedu?", pitao je Bekam.

Stvrano, ko to ne bi želeo? Mada, Zlatan već sada ima 34 godine...

Komentari / 0

Ostavite komentar