Календар КК Партизан изазвао много коментара!

Кошаркашки клуб Партизан представио календар за 2016. годину. Мото календара је: "Добро памтим све", али се великом броју навијача не допада што су изостале поједине легенде клуба.

Кошарка 22.12.2015 | 09:40
Календар КК Партизан изазвао много коментара!

Кошаркашки клуб Партизан пролази кроз, вероватно, један од најтежих, ако не и најтежи период своје историје. Некадашњи првак Европе, вишегодишњи владар Србије и региона, муку мучи са финансијама, а ни на паркету не иде како треба.

У намери да мало "разбије" такву свакодневицу, клуб је направио календар за наредну годину у којој су, осим садашње генерације и многе друге које су правиле историјске успехе, освајале трофеје...

КК Партизан је саопштио да је реч о "јединственом календару, чији је главни мотив повезаност актуелне генерације играча Партизана и генерација које су седамдесетих освојиле први пехар првака државе, први међународни трофеј и прву триплу круну".

"Ове године, направили смо изузетак од класичних спортских календара који су готово правило код нас. Одлучили смо се да главни јунаци нашег календара буду играчи који су пре тачно 40 година освојили прву титулу првака, њихов начин живота и вредности које су тада имали. Кроз месеце у години, моћи ћете да се упознате и са почецима Партизана који су претходили првом шампионском слављу. Календар је направљен на оригиналан начин под слоганом 'Добро памтим све', веома популарним међу нашим навијачима када се описује повезаност генерација и успешност нашег клуба", пише на сајту клуба.

Међутим, навијачима Партизана је засметало то што нема неких легенди клуба, за које сматрају да су "морали" да имају своје место у њему.

Било како било, календар може да се купи за 399 динара у продавници у хали "Пионир" или на wеб-схопу клуба на адреси www.партизанбцсхоп.рс

Коментари / 0

Оставите коментар