Kalendar KK Partizan izazvao mnogo komentara!

Košarkaški klub Partizan predstavio kalendar za 2016. godinu. Moto kalendara je: "Dobro pamtim sve", ali se velikom broju navijača ne dopada što su izostale pojedine legende kluba.

Košarka 22.12.2015 | 09:40
Kalendar KK Partizan izazvao mnogo komentara!

Košarkaški klub Partizan prolazi kroz, verovatno, jedan od najtežih, ako ne i najteži period svoje istorije. Nekadašnji prvak Evrope, višegodišnji vladar Srbije i regiona, muku muči sa finansijama, a ni na parketu ne ide kako treba.

U nameri da malo "razbije" takvu svakodnevicu, klub je napravio kalendar za narednu godinu u kojoj su, osim sadašnje generacije i mnoge druge koje su pravile istorijske uspehe, osvajale trofeje...

KK Partizan je saopštio da je reč o "jedinstvenom kalendaru, čiji je glavni motiv povezanost aktuelne generacije igrača Partizana i generacija koje su sedamdesetih osvojile prvi pehar prvaka države, prvi međunarodni trofej i prvu triplu krunu".

"Ove godine, napravili smo izuzetak od klasičnih sportskih kalendara koji su gotovo pravilo kod nas. Odlučili smo se da glavni junaci našeg kalendara budu igrači koji su pre tačno 40 godina osvojili prvu titulu prvaka, njihov način života i vrednosti koje su tada imali. Kroz mesece u godini, moći ćete da se upoznate i sa počecima Partizana koji su prethodili prvom šampionskom slavlju. Kalendar je napravljen na originalan način pod sloganom 'Dobro pamtim sve', veoma popularnim među našim navijačima kada se opisuje povezanost generacija i uspešnost našeg kluba", piše na sajtu kluba.

Međutim, navijačima Partizana je zasmetalo to što nema nekih legendi kluba, za koje smatraju da su "morali" da imaju svoje mesto u njemu.

Bilo kako bilo, kalendar može da se kupi za 399 dinara u prodavnici u hali "Pionir" ili na web-shopu kluba na adresi www.partizanbcshop.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar