Видео - Данкан: Импресиониран сам Бобијем!

Један од најбољих четворки у историји, Тим Данкан рекао је да је импресиониран саиграчем из Сан Антонио Спарса Бобаном Марјановићем.

Кошарка 22.12.2015 | 09:00
Видео - Данкан: Импресиониран сам Бобијем!

Српски центар стигао је у Тексас из Црвене звезде, а од самог старта почео је да привлачи велику пажњу на себе, како због физичких предиспозиција тако и због неколико добрих партија.

Иако и даље добија шансу 'на кашичицу' од стране тренера Грега Поповића, Боби има други најбољи учинак у тиму (ПЕР - Плаyер Еффициенцy Ратинг), а осми у целој лиги, када се погледа просек минута и учинка на паркету, иза саиграча Каваија Ленарда.

Данкан је истакао да не мисли да је Марјановић својеврсна маскота славног тима, већ да је, пре свега, веома озбиљан и добар играч.

"Нисам сагласан са тим да је Боби маскота, ја сам одушевљен њиме, пре него заинтригиран као већина. Он је веома добар кошаркаш, са озбиљним знањем, а и даље учи да игра с нама", рекао је Данкан.

Управо је власник пет шампионских прстена тај који је преузео улогу ментора од доласка српског дива у Сједињене Америчке Државе, а његов пример наставили су да прате и остали првотимци, што се може видети после сваког потеза Бобана на терену.

Марјановић је у досадашњем току најјаче лиге света просечно бележио 3,8 поена, 2,2 скока, 0,2 асистенције и 0,2 блокаде по мечу, за 5,8 минута у просеку на паркету.

Коментари / 0

Оставите коментар