Дејан Савићевић саслушан у полицији!

После рањавања тренера подгоричке Будућности изјаву у полицији дао је и председник Фудбалског савеза Црне Горе.

Фудбал 21.12.2015 | 21:20
Дејан Савићевић саслушан у полицији!

Тренер фудбалера подгоричке Будућности, Миодраг Вукотић, рањен је у петак око 20 часова у ногу испред зграде у којој станује у насељу Забјело.

На њега је напознати нападач пуцао у тренутку када се Вукотић спремао да уђе у свој аутомобил. Нападач је истрчао из мрака и упутио два хица, која су тренера подгоричког клуба погодила погодила и нанела му две прострелне ране у десној нози.

Како преносе "Викенд новине" Вукотић је у првом разговору са полицијом рекао да не зна ко је пуцао у њега, као и да није видео нападача јер му је дошао с леђа.

Полиција је у склопу истраге проверавала са ким је Вукотић проводио време у последње време и са ким је био у сукобу. Оперативци су дошли до сазнања да се пре три недеље, док је био у друштву председника Фудбслаког савеза Црне Горе, у једном локалу у Подгорици, сукобио са групом младића, а том приликом наводно је потезано и оружје, пренеле су "Викенд новине".

Полиција је због тога саслушала и Дејана Савићевића, иако тај инцидент није пријављен полицији, али су оперативне информације забележене, наводи извор тог листа из полиције.

Коментари / 0

Оставите коментар