Dejan Savićević saslušan u policiji!

Posle ranjavanja trenera podgoričke Budućnosti izjavu u policiji dao je i predsednik Fudbalskog saveza Crne Gore.

Fudbal 21.12.2015 | 21:20
Dejan Savićević saslušan u policiji!

Trener fudbalera podgoričke Budućnosti, Miodrag Vukotić, ranjen je u petak oko 20 časova u nogu ispred zgrade u kojoj stanuje u naselju Zabjelo.

Na njega je napoznati napadač pucao u trenutku kada se Vukotić spremao da uđe u svoj automobil. Napadač je istrčao iz mraka i uputio dva hica, koja su trenera podgoričkog kluba pogodila pogodila i nanela mu dve prostrelne rane u desnoj nozi.

Kako prenose "Vikend novine" Vukotić je u prvom razgovoru sa policijom rekao da ne zna ko je pucao u njega, kao i da nije video napadača jer mu je došao s leđa.

Policija je u sklopu istrage proveravala sa kim je Vukotić provodio vreme u poslednje vreme i sa kim je bio u sukobu. Operativci su došli do saznanja da se pre tri nedelje, dok je bio u društvu predsednika Fudbslakog saveza Crne Gore, u jednom lokalu u Podgorici, sukobio sa grupom mladića, a tom prilikom navodno je potezano i oružje, prenele su "Vikend novine".

Policija je zbog toga saslušala i Dejana Savićevića, iako taj incident nije prijavljen policiji, ali su operativne informacije zabeležene, navodi izvor tog lista iz policije.

Komentari / 0

Ostavite komentar