Војводина: НЕ МОЖЕ у Партизан или Звезду!

Новосадски суперлигаш најављује одлазак неколицине играча, али остаје при ранијем ставу да упркос добрим понудама неће продавати највећим ривалима из Београда!

Фудбал 22.12.2015 | 22:00
Војводина: НЕ МОЖЕ у Партизан или Звезду!

Војводина не крије да би добар трансфер Марка Иванића, најтраженијег играча, финансијски помогао клубу и омогућио му да функционише без трзавица, али Новосађани не крију да постоје и ограничења где може да оде.

За Партизан и Црвену звезду врата Војводине су затворена! И ту нема промене.

Иванић је и прошле године био на мети "вечитих ривала", али упркос "непристојним" понудама Војводина је остала при ставу да не продаје своје играче директним ривалима у борби за врх. Тај став поновљен је и сада, будући да је Партизан опет показао интересовање за Иванића

Иванић, чије је обештећење милион евра, ће пут иностранства, баш као и још неколицина играча, преноси "Спорт".

Александар Станисављевић је на мети једног грчког клуба, Огњен Ожеговић би могао у Италију, док су на излазним вратима и Бојан Настић и Новица Максимовић.

Војводина најављује да ће у зимском прелазном року морати и да "пазари". Тренер Ненад Лалатовић наводно ће покушати да доведе играче које добро познаје - првотимце чачанског Борца. На "скенеру" су играч средине терена Душан Јованчић и штопер Немања Милетић, а готово извесно је да ће бити неопходна и појачања у нападу.

Коментари / 0

Оставите коментар