Vojvodina: NE MOŽE u Partizan ili Zvezdu!

Novosadski superligaš najavljuje odlazak nekolicine igrača, ali ostaje pri ranijem stavu da uprkos dobrim ponudama neće prodavati najvećim rivalima iz Beograda!

Fudbal 22.12.2015 | 22:00
Vojvodina: NE MOŽE u Partizan ili Zvezdu!

Vojvodina ne krije da bi dobar transfer Marka Ivanića, najtraženijeg igrača, finansijski pomogao klubu i omogućio mu da funkcioniše bez trzavica, ali Novosađani ne kriju da postoje i ograničenja gde može da ode.

Za Partizan i Crvenu zvezdu vrata Vojvodine su zatvorena! I tu nema promene.

Ivanić je i prošle godine bio na meti "večitih rivala", ali uprkos "nepristojnim" ponudama Vojvodina je ostala pri stavu da ne prodaje svoje igrače direktnim rivalima u borbi za vrh. Taj stav ponovljen je i sada, budući da je Partizan opet pokazao interesovanje za Ivanića

Ivanić, čije je obeštećenje milion evra, će put inostranstva, baš kao i još nekolicina igrača, prenosi "Sport".

Aleksandar Stanisavljević je na meti jednog grčkog kluba, Ognjen Ožegović bi mogao u Italiju, dok su na izlaznim vratima i Bojan Nastić i Novica Maksimović.

Vojvodina najavljuje da će u zimskom prelaznom roku morati i da "pazari". Trener Nenad Lalatović navodno će pokušati da dovede igrače koje dobro poznaje - prvotimce čačanskog Borca. Na "skeneru" su igrač sredine terena Dušan Jovančić i štoper Nemanja Miletić, a gotovo izvesno je da će biti neophodna i pojačanja u napadu.

Komentari / 0

Ostavite komentar