Партизан довео прво појачање, а стиже и друго!

Црно-бели из редова градског ривала вратили бившег играча, док је на корак од потписивања уговора и искусни голман.

Фудбал 21.12.2015 | 21:00
Партизан довео прво појачање, а стиже и друго!

Марко Јовановић прво је појачање Партизана у зимском прелазном року, а Бојан Шаранов је пред улазним вратима Хумске.

Искусни штопер Марко Јовановић враћа се међу црно-беле за које је наступао кроз млађе категорије, а касније и у сениорском тиму стигао до статуса повременог капитена "парног ваљка".

Он је у Хумској био до 2011. године, када је пронашао инострани ангажман у Висли из Кракова.

Горан Гркинић, генерални директор Вождовца, потврдио је да се Јовановић враћа међу црно-беле.

"Постигли смо договор са спортским директором Партизана Ивицом Илиевим у вези трансфера Марка Јовановића из нашег клуба у Партизан. Испоштовали смо жељу играча упркос томе што су у клуб стигле две понуде за Марка које су биле примамљивије од Партизанове", истакао је челник "змајева" и додао:

"Марко Јовановић је феноменалан момак и играч са одличним односом према дресу који носи, а уједно би му се и захвалио на играма које је пружао за Вождовац. Желим му сву срећу у наставку каријере", рекао је Гркинић напоменувши да је Јовановић за кратко време стекао симпатије свих у клубу и да ће врата Вождовца увек бити отворена за одбрамбеног играча који је у њихов клуб стигао у августу.

Спортски директор Партизана Ивица Илиев поред трансфера Јовановића потврдио је и долазак Бојана Шаранова у Хумску.

Некадашњи голман ОФК Београда и Макабија из Хаифе требало би у понедељак или дан касније да озванични сарадњу са Партизаном, али ће све бити познато после Управног одбора који је заказан за сутра.

"Мислим да је долазак Шаранова у Партизан право решење, јер је реч о голману који је био својевремено најбољи у израелском првенству и зна да се носи са притиском у великом клубу", рекао је Илиев.

Коментари / 0

Оставите коментар