Partizan doveo prvo pojačanje, a stiže i drugo!

Crno-beli iz redova gradskog rivala vratili bivšeg igrača, dok je na korak od potpisivanja ugovora i iskusni golman.

Fudbal 21.12.2015 | 21:00
Partizan doveo prvo pojačanje, a stiže i drugo!

Marko Jovanović prvo je pojačanje Partizana u zimskom prelaznom roku, a Bojan Šaranov je pred ulaznim vratima Humske.

Iskusni štoper Marko Jovanović vraća se među crno-bele za koje je nastupao kroz mlađe kategorije, a kasnije i u seniorskom timu stigao do statusa povremenog kapitena "parnog valjka".

On je u Humskoj bio do 2011. godine, kada je pronašao inostrani angažman u Visli iz Krakova.

Goran Grkinić, generalni direktor Voždovca, potvrdio je da se Jovanović vraća među crno-bele.

"Postigli smo dogovor sa sportskim direktorom Partizana Ivicom Ilievim u vezi transfera Marka Jovanovića iz našeg kluba u Partizan. Ispoštovali smo želju igrača uprkos tome što su u klub stigle dve ponude za Marka koje su bile primamljivije od Partizanove", istakao je čelnik "zmajeva" i dodao:

"Marko Jovanović je fenomenalan momak i igrač sa odličnim odnosom prema dresu koji nosi, a ujedno bi mu se i zahvalio na igrama koje je pružao za Voždovac. Želim mu svu sreću u nastavku karijere", rekao je Grkinić napomenuvši da je Jovanović za kratko vreme stekao simpatije svih u klubu i da će vrata Voždovca uvek biti otvorena za odbrambenog igrača koji je u njihov klub stigao u avgustu.

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev pored transfera Jovanovića potvrdio je i dolazak Bojana Šaranova u Humsku.

Nekadašnji golman OFK Beograda i Makabija iz Haife trebalo bi u ponedeljak ili dan kasnije da ozvanični saradnju sa Partizanom, ali će sve biti poznato posle Upravnog odbora koji je zakazan za sutra.

"Mislim da je dolazak Šaranova u Partizan pravo rešenje, jer je reč o golmanu koji je bio svojevremeno najbolji u izraelskom prvenstvu i zna da se nosi sa pritiskom u velikom klubu", rekao je Iliev.

Komentari / 0

Ostavite komentar