Владимир Путин кроз вијекове: Бесмртан?

Није изненађење да је руски председник Владимир Путин издржљив и јак, али теоретичари завера сада тврде да су открили доказе да је он миленијумима учествовао у светским догађајима.

Свијет 21.12.2015 | 07:10
Владимир Путин кроз вијекове: Бесмртан?

У марту 2015. године, западни медији су били окупирани међународном мистеријом: Где је Владимир Путин отишао? Само зато што светски лидер није виђен у јавности девет дана, западни стручњаци су спекулисали о широком спектру објашњења. Неки су претпоставили да се председник разболео, док су други предвиђали његову смрт.

Сада су се завере прешле у другу крајност. Жив и здрав, Путин је својом енергичном природом проузроковао теорије да је бесмртан.

Докази које је заговорници приносе заснивају се на две фотографије, једне снимљене 1920, а друге 1941. године. На обе је млади руски војник који веома личи на председника Путина. То се лако може објаснити као пука случајност... а може значити и да је Путин вампир.

„У ствари, присталице тезе да је Путин свемогуц́ и бесмртан покренуле су причу да је председник митско биц́е које је на нашој планети стотинама, ако не и хиљадама година“, објавила је телевизија „Дисклос“ (Дисцлосе.тв).

Копајуц́и дубље, налазимо чак и на раније доказе о бесмртности председника. Према теоретичарима је можда играо улогу у грчком рату за независност 1821. године.

И можда је одиграо значајну улогу на глобалној уметничкој сцени.

Наравно, једна од највец́их иронија бесмртности је да је човек приморан да гледа како други око њега умиру. Срец́ом по Путина, није сам у тој судбини.

Извор: Б92

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

ДПС

21.12.2015 06:51

Само треба народ забављати са митовима и легендама да не би ниста конкретно радили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Богоје

21.12.2015 07:03

Постоји Бог и ДЈаво, Бог је љубав а дјаво је енергија, али ако се та енергија као код господина Путина демонстрира кроз љубав онда је то богоугодно. Путин као православац и дрзавник без сумње има у себи бозански поредак, јер и поред силе којом влада он то не употребљава као сто би например то вероломни Турци урадили да имају Руско орузје. Путин зна да ко има енергију Дјавола мозе да направи треци светски рат, он то први сигурно неце а ако неко примора Русију да се брани или да одбрани цовецанство са бозијим благоислово и промисли он це то и уцинити ако затреба. Ова нагадјања и баске врадзбине су сатанистицка теорија и завера против богоцовека и слободе која је највеца светиња за било који народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

неутрални

21.12.2015 07:27

Хахахаха, ово ни Џугашвили није успио да направи, који култ личности, ово је култ божанства.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лукић

21.12.2015 07:30

То су све фантазије И будалаштине Путин јест велики лидер који је учинијо пуно за своју земљу да га бог чува - Кад ће се један такав родит код нас на Требави И Озрену као што је био Поп Саво

ОДГОВОРИТЕ
Name

Недјо2

21.12.2015 08:25

Мене цуди засто ови толико зуде за Русијом и Путином ја кога волим тамо се одселим тамо ЊЕМАЦКУ

Name

Рајко и Лепа

21.12.2015 07:57

Има ли о нечему паметнијем ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

С

21.12.2015 09:05

Путин је главни баја

ОДГОВОРИТЕ
Name

Суперман

21.12.2015 09:34

Како је овај свијет постао луд

ОДГОВОРИТЕ