Vladimir Putin kroz vijekove: Besmrtan?

Nije iznenađenje da je ruski predsednik Vladimir Putin izdržljiv i jak, ali teoretičari zavera sada tvrde da su otkrili dokaze da je on milenijumima učestvovao u svetskim događajima.

Svijet 21.12.2015 | 07:10
Vladimir Putin kroz vijekove: Besmrtan?

U martu 2015. godine, zapadni mediji su bili okupirani međunarodnom misterijom: Gde je Vladimir Putin otišao? Samo zato što svetski lider nije viđen u javnosti devet dana, zapadni stručnjaci su spekulisali o širokom spektru objašnjenja. Neki su pretpostavili da se predsednik razboleo, dok su drugi predviđali njegovu smrt.

Sada su se zavere prešle u drugu krajnost. Živ i zdrav, Putin je svojom energičnom prirodom prouzrokovao teorije da je besmrtan.

Dokazi koje je zagovornici prinose zasnivaju se na dve fotografije, jedne snimljene 1920, a druge 1941. godine. Na obe je mladi ruski vojnik koji veoma liči na predsednika Putina. To se lako može objasniti kao puka slučajnost... a može značiti i da je Putin vampir.

„U stvari, pristalice teze da je Putin svemoguć i besmrtan pokrenule su priču da je predsednik mitsko biće koje je na našoj planeti stotinama, ako ne i hiljadama godina“, objavila je televizija „Disklos“ (Disclose.tv).

Kopajući dublje, nalazimo čak i na ranije dokaze o besmrtnosti predsednika. Prema teoretičarima je možda igrao ulogu u grčkom ratu za nezavisnost 1821. godine.

I možda je odigrao značajnu ulogu na globalnoj umetničkoj sceni.

Naravno, jedna od najvećih ironija besmrtnosti je da je čovek primoran da gleda kako drugi oko njega umiru. Srećom po Putina, nije sam u toj sudbini.

Izvor: B92

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

DPS

21.12.2015 06:51

Samo treba narod zabavljati sa mitovima i legendama da ne bi nista konkretno radili.

ODGOVORITE
Name

Bogoje

21.12.2015 07:03

Postoji Bog i DJavo, Bog je ljubav a djavo je energija, ali ako se ta energija kao kod gospodina Putina demonstrira kroz ljubav onda je to bogougodno. Putin kao pravoslavac i drzavnik bez sumnje ima u sebi bozanski poredak, jer i pored sile kojom vlada on to ne upotrebljava kao sto bi naprimer to verolomni Turci uradili da imaju Rusko oruzje. Putin zna da ko ima energiju Djavola moze da napravi treci svetski rat, on to prvi sigurno nece a ako neko primora Rusiju da se brani ili da odbrani covecanstvo sa bozijim blagoislovo i promisli on ce to i uciniti ako zatreba. Ova nagadjanja i baske vradzbine su satanisticka teorija i zavera protiv bogocoveka i slobode koja je najveca svetinja za bilo koji narod.

ODGOVORITE
Name

neutralni

21.12.2015 07:27

Hahahaha, ovo ni Džugašvili nije uspio da napravi, koji kult ličnosti, ovo je kult božanstva.

ODGOVORITE
Name

Lukić

21.12.2015 07:30

To su sve fantazije I budalaštine Putin jest veliki lider koji je učinijo puno za svoju zemlju da ga bog čuva - Kad će se jedan takav rodit kod nas na Trebavi I Ozrenu kao što je bio Pop Savo

ODGOVORITE
Name

Nedjo2

21.12.2015 08:25

Mene cudi zasto ovi toliko zude za Rusijom i Putinom ja koga volim tamo se odselim tamo NJEMACKU

Name

Rajko i Lepa

21.12.2015 07:57

Ima li o nečemu pametnijem ?

ODGOVORITE
Name

S

21.12.2015 09:05

Putin je glavni baja

ODGOVORITE
Name

Superman

21.12.2015 09:34

Kako je ovaj svijet postao lud

ODGOVORITE