КГБ: Шта се десило са Слобом у Хагу?

Адвокат који је саветовао Милошевића за време суђења, Зденко Томановић, показао је новинарима писмо написано Милошевићевим рукописом у којем је писало: "Желе ме отровати. Врло сам забринут".

Србија 20.12.2015 | 19:00
КГБ: Шта се десило са Слобом у Хагу?

Према тврдњама затворске управе, Милошевић је дуже време узимао "Рифампицин", антибиотик који се користи при лечењу лепре.

"Рифампицин" у потпуности неутралише деловање лекова за регулацију крвног притиска.

Анализе крви су доказале да је у Милошевићевој крви пронађена материја која неутралише деловање лекова за крвни притисак и срце, што је довело до срчаног удара и тренутне смрти.

Руске и либијске обавештајне службе тврде како су Илуминати одговорни за тровање Милошевића, те да је он постављен од стране ЦИА на власт.

Каква судбина чека Станишића

"Иста судбина чека и још једног ЦИА сарадника и обавештајца Јовицу Станишића који је пројектовао све злочине по налогу ове службе", тврди припадник Либијске службе безбедности и додаје да Станишић неће дочекати изречену пресуду у Хагу, иако су га до сада Илуминати ослободили одговорности - појавили су се нови докази.

Како тврди бивши агент КГБ, постоји могућност да добије "понуду" као и Милошевић да се сам отрује и сачува фамилију и паре или да га они отрују и фамилију затворе и одузму им сву имовину.

"Неко ће ово назвати "теоријом завере", али ми који се бавимо овим послом знамо да такво нешто не постоји и они који заговарају ове тезе о заверама директно се финансирају од Илумината и њихових огромних коорпорација у читавом свету. Они су господари живота и смрти, они утичу на климатске промене, они утичу на економију, па како да не утичу на Хашки Трибунал и животе затвореника", објаснио је КГБ пензионисани агент.

Извор: Револуција.орг

 

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

Тропа

20.12.2015 18:03

А ко су илуминати?

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИХАИЛО МИКИЋ

21.12.2015 02:02

ИЛУМИНАТИ СУ ТАЈНА МАСОНСКА ОРГАНИЗАЦИЈА КОЈА ПО МИШЉЕЊУ МНИГИХ СЛЕБДЕНИКА ТЕОРИЈЕ ЗАВЕРЕ ВЛАДАЈУ СВИЈЕТОМ. У ПРОТОКОЛУ СИОНСКИ МУДРАЦА СЕ ГОВОРИ О ТОМЕ КАКО ЋЕ СВИ БОГОЉУБИ И РОДОЉУБИ КОЈИ СЕ СУПРОСТАВЕ МАСОНИМА И ЊИХОВИМ ПЛАНИВИМА ДА ОСВОЈЕ И ЗАВЛАДАЈУ СВИЈЕТОМ ЗБОГ ТОГА БИТИ ПОХАПШЕНИ И ЗАТИМ ЗА ПРИМЈЕР ДРУГИМА ПОСЛАТИ У ЗАТВОРЕ ПО ТУЂИМ ЗЕМЉАМА ДАЛЕКО ОД ЊИХОВЕ ОТАЏБИНЕ. НА МИЛОШЕВИЋУ И МНОГИМ ДРУГИМ ЛИДЕРИМА КОЈИ СУ ШИРОМ СВИЈЕТА БРАНИЛИ НЕЗСВИСНОСТ И СЛИБОДУ СВОЈЕ ЗЕМЉЕ СЕ ИСПУНИЛА ОВА МАСОНСКА ПРЕТЊА. ЗБОГ ТОГА ДОГАЂАЈИ КОЈИ СУ ОПИСАНИ У ПРОТОКОЛУ СИОНСКИ МУДРАЦА А КОЈИ СУ ЗАИСТА СЕ ДЕСИЛИ И ОДИГРАЛИ ДО САДА НАЈБОЉЕ ПОТВРЂУЈУ СВАКОМ НОРМАЛНОМ ЧИВЈЕКУ КОЛИКО СУ ПРОТОКОЛИ СИОНСКИ МУДРСЦА ЛАЖНИ ИЛИ ИСТИНИТИ!

Name

Поцивај у миру

20.12.2015 18:04

Лака ти црна земља Слободане.

ОДГОВОРИТЕ
Name

паметном доста

20.12.2015 18:13

Јос једном понављм!Ко зели сазнати истину како функцијонису резими,владе,невладине организације, издајницке слузбе,ту је гоподин ЈУГОСЛАВ ПЕТРУСИЦ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

20.12.2015 21:38

Србија никада неће имати патриотског предсједника као што је Слободам Милошевић. Мало је дедостајало да скине Нато са врата Србије и постави ствари како треба. Послије њега су сви до једог домаћи издајници.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Баја

21.12.2015 00:47

И страни плаценици а јеси глуп његови узивају а ти сисај мотку као надреалистима

Name

ВРС РВИ

23.12.2015 12:50

А шта то сада радимо, осим ако ти ниси онај како си се представио. Шта мислиш да би Руси пустили пустили да "спадну на просјачки штап" породицу човјека који је једино искрено биа за њих. Бајо израчунај мало али прије мораш добро размислити (ако си способан) колико су ови покрали и крад. Уз све то нас продају као овце западним џелатима који ће нам доћи главе. Пусти ти надреалсте... на не дуљим више

Name

СЕКА

21.12.2015 09:02

ЈЕДИНИ ПРЕДСЈЕДНИЦИ:СЛОБОДАН МИЛОШЕВИЋ И РАДОВАН КАРАЏИЋ! ПРЕДСЈЕДНИЦИ КОЈЕ ЈЕ НАРОД ВОЛИО. ОВЕ СЛЕДЕЋЕ ТРПИИИИИИИИИ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Секо

21.12.2015 13:01

Јебемте глупу