KGB: Šta se desilo sa Slobom u Hagu?

Advokat koji je savetovao Miloševića za vreme suđenja, Zdenko Tomanović, pokazao je novinarima pismo napisano Miloševićevim rukopisom u kojem je pisalo: "Žele me otrovati. Vrlo sam zabrinut".

Srbija 20.12.2015 | 19:00
KGB: Šta se desilo sa Slobom u Hagu?

Prema tvrdnjama zatvorske uprave, Milošević je duže vreme uzimao "Rifampicin", antibiotik koji se koristi pri lečenju lepre.

"Rifampicin" u potpunosti neutrališe delovanje lekova za regulaciju krvnog pritiska.

Analize krvi su dokazale da je u Miloševićevoj krvi pronađena materija koja neutrališe delovanje lekova za krvni pritisak i srce, što je dovelo do srčanog udara i trenutne smrti.

Ruske i libijske obaveštajne službe tvrde kako su Iluminati odgovorni za trovanje Miloševića, te da je on postavljen od strane CIA na vlast.

Kakva sudbina čeka Stanišića

"Ista sudbina čeka i još jednog CIA saradnika i obaveštajca Jovicu Stanišića koji je projektovao sve zločine po nalogu ove službe", tvrdi pripadnik Libijske službe bezbednosti i dodaje da Stanišić neće dočekati izrečenu presudu u Hagu, iako su ga do sada Iluminati oslobodili odgovornosti - pojavili su se novi dokazi.

Kako tvrdi bivši agent KGB, postoji mogućnost da dobije "ponudu" kao i Milošević da se sam otruje i sačuva familiju i pare ili da ga oni otruju i familiju zatvore i oduzmu im svu imovinu.

"Neko će ovo nazvati "teorijom zavere", ali mi koji se bavimo ovim poslom znamo da takvo nešto ne postoji i oni koji zagovaraju ove teze o zaverama direktno se finansiraju od Iluminata i njihovih ogromnih koorporacija u čitavom svetu. Oni su gospodari života i smrti, oni utiču na klimatske promene, oni utiču na ekonomiju, pa kako da ne utiču na Haški Tribunal i živote zatvorenika", objasnio je KGB penzionisani agent.

Izvor: Revolucija.org

 

Komentari / 9

Ostavite komentar
Name

Tropa

20.12.2015 18:03

A ko su iluminati?

ODGOVORITE
Name

МИХАИЛО МИКИЋ

21.12.2015 02:02

ИЛУМИНАТИ СУ ТАЈНА МАСОНСКА ОРГАНИЗАЦИЈА КОЈА ПО МИШЉЕЊУ МНИГИХ СЛЕБДЕНИКА ТЕОРИЈЕ ЗАВЕРЕ ВЛАДАЈУ СВИЈЕТОМ. У ПРОТОКОЛУ СИОНСКИ МУДРАЦА СЕ ГОВОРИ О ТОМЕ КАКО ЋЕ СВИ БОГОЉУБИ И РОДОЉУБИ КОЈИ СЕ СУПРОСТАВЕ МАСОНИМА И ЊИХОВИМ ПЛАНИВИМА ДА ОСВОЈЕ И ЗАВЛАДАЈУ СВИЈЕТОМ ЗБОГ ТОГА БИТИ ПОХАПШЕНИ И ЗАТИМ ЗА ПРИМЈЕР ДРУГИМА ПОСЛАТИ У ЗАТВОРЕ ПО ТУЂИМ ЗЕМЉАМА ДАЛЕКО ОД ЊИХОВЕ ОТАЏБИНЕ. НА МИЛОШЕВИЋУ И МНОГИМ ДРУГИМ ЛИДЕРИМА КОЈИ СУ ШИРОМ СВИЈЕТА БРАНИЛИ НЕЗСВИСНОСТ И СЛИБОДУ СВОЈЕ ЗЕМЉЕ СЕ ИСПУНИЛА ОВА МАСОНСКА ПРЕТЊА. ЗБОГ ТОГА ДОГАЂАЈИ КОЈИ СУ ОПИСАНИ У ПРОТОКОЛУ СИОНСКИ МУДРАЦА А КОЈИ СУ ЗАИСТА СЕ ДЕСИЛИ И ОДИГРАЛИ ДО САДА НАЈБОЉЕ ПОТВРЂУЈУ СВАКОМ НОРМАЛНОМ ЧИВЈЕКУ КОЛИКО СУ ПРОТОКОЛИ СИОНСКИ МУДРСЦА ЛАЖНИ ИЛИ ИСТИНИТИ!

Name

Pocivaj u miru

20.12.2015 18:04

Laka ti crna zemlja Slobodane.

ODGOVORITE
Name

pametnom dosta

20.12.2015 18:13

Jos jednom ponavljm!Ko zeli saznati istinu kako funkcijonisu rezimi,vlade,nevladine organizacije, izdajnicke sluzbe,tu je gopodin JUGOSLAV PETRUSIC.

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

20.12.2015 21:38

Srbija nikada neće imati patriotskog predsjednika kao što je Slobodam Milošević. Malo je dedostajalo da skine Nato sa vrata Srbije i postavi stvari kako treba. Poslije njega su svi do jedog domaći izdajnici.

ODGOVORITE
Name

Baja

21.12.2015 00:47

I strani placenici a jesi glup njegovi uzivaju a ti sisaj motku kao nadrealistima

Name

VRS RVI

23.12.2015 12:50

A šta to sada radimo, osim ako ti nisi onaj kako si se predstavio. Šta misliš da bi Rusi pustili pustili da "spadnu na prosjački štap" porodicu čovjeka koji je jedino iskreno bia za njih. Bajo izračunaj malo ali prije moraš dobro razmisliti (ako si sposoban) koliko su ovi pokrali i krad. Uz sve to nas prodaju kao ovce zapadnim dželatima koji će nam doći glave. Pusti ti nadrealste... na ne duljim više

Name

SEKA

21.12.2015 09:02

JEDINI PREDSJEDNICI:SLOBODAN MILOŠEVIĆ I RADOVAN KARADŽIĆ! PREDSJEDNICI KOJE JE NAROD VOLIO. OVE SLEDEĆE TRPIIIIIIIII!

ODGOVORITE
Name

Seko

21.12.2015 13:01

Jebemte glupu