Абубакар: Партизан ми је дао све!

Камерунац је напустио Београд и после исцрпљујуће сезоне отишао на одмор. Најпре у Париз. Затим и у отаџбину, али пре тога дао повода навијачима Партизана да о њему размишљају као фудбалеру који би у другом делу првенства могао да игра значајну улогу под командом новог тренера, Ивана Томића!

Фудбал 20.12.2015 | 19:30
Абубакар: Партизан ми је дао све!

Уселио се Абубакар Оумару у срца Гробара, а изгледа и они у његово. Нападач Партизана, који је ове јесени био најпродуктивнији фудбалер црно-белих у Европи, послао је емотивну поруку навијачима клуба из Хумске 1 и, попут још једног странца Валерија Божинова, извинио се за лоше резултате које је у другој половини 2015. постизао и даље актуелни првак Србије.

Камерунац је напустио Београд и после исцрпљујуће сезоне отишао на одмор. Најпре у Париз. Затим и у отаџбину, али пре тога дао повода навијачима Партизана да о њему размишљају као фудбалеру који би у другом делу првенства могао да игра значајну улогу под командом новог тренера, Ивана Томића.
„Партизан ми је дао све! Пружио ми је подршку. Гробари су фантастични, људи из клуба такође. Кад те Партизан зове, као што је мене контактирао, онда не смеш да размишљаш да ли долазиш или не. Само, зависи од околности. Кад су ме људи одавде први пут хтели имао сам уговор са Беверном, тад нисам могао да дођем, међутим, чим сам постао слободан нисам много размишљао“, рекао је Абубакар.

Брзоноги крилни нападач посебно је био користан на мечевима под окриљем УЕФА. Постигао је шест голова и уписао три асистенције, али каже да му мотива за доказивање не мањка иако је парни ваљак елиминисан из Лиге Европе.
„Сад више немамо Европу, међутим, знамо колико је битно првенство. Даћу максимум и у њему. До сад смо играли по две утакмице седмично, међутим, на пролеће ћемо имати само првенство и Куп, биће нам много лакше. Поготово мени. Даћу максимум да постигнем што више голова“.

Посебно се осврнуо на подршку са трибина. Био је један од ретких којима су навијачи клицали и после утакмице са Аугзбургом.
„Све што сам урадио у Партизану урадио сам уз помоћ навијача, који су ме подржавали од првог дана до данас. И управа клуба ми је омогућила све услове. Дао сам максимум за Партизан. Док год будем ту биће тако. Партизану желим успех, а свим навијачима који воле клуб - срећну нову годину и све најбоље у 2016, пошто их нећу видети до краја године. Хвала за подршку коју сте ми пружили“, рекао је Абубакар Оумару.

Коментари / 0

Оставите коментар