НБА: Крег, немој ово да види Миле Китић!

Дуго га није било, због борбе са тешком болешћу, али се вратио у великом стилу!

Кошарка 19.12.2015 | 18:20
НБА: Крег, немој ово да види Миле Китић!

Легендарни Крег Сагер вратио се у великом стилу!

И то никоме у Кливленду није могло да промакне...

Дугогодишњи, култни репортер мрежа ТНТ и ТБС, Сагер, вратио се на америчке ТВ екране након што се дуго борио са леукемијом и, на крају, изборио са опаком болешћу, због које га у стандардно екстравагантним (читај: кич) издањима није било током претходног НБА плеј-офа.

Претходне ноћи, током утакмице Кливленд Кавалирс - Оклахома Сити Тандер, Сагер (64) је радио оно што ради још од 1972. године, и то са великим успехом - интервјује с паркета, како са играчима, тако и са тренерима.

Једини "сиделине" репортер с којим Грег Попович, тренер Сан Антонио Спарса, пристаје да прича без мрзовољних и дрских одговора, појавио се у досад невиђеним ципелама од змијске коже, али и са змијским главам на "шпицу".

Помало језиве, привукле су пажњу фоторепортера, који су нешто касније забележили и веома непријатан инцидент, када се Леброн Џејмс свом снагом сручио у крилу крхке госпође из првог реда и нанео јој повреде због којих је на носилима изнета из дворане и пребачена у болницу.

И?

Шта кажете за Крегове нове ципеле? Да ли бисте их обули? Нама се чини да на српској естради постоји један човек који би их "слатко" назуо...

Коментари / 0

Оставите коментар