NBA: Kreg, nemoj ovo da vidi Mile Kitić!

Dugo ga nije bilo, zbog borbe sa teškom bolešću, ali se vratio u velikom stilu!

Košarka 19.12.2015 | 18:20
NBA: Kreg, nemoj ovo da vidi Mile Kitić!

Legendarni Kreg Sager vratio se u velikom stilu!

I to nikome u Klivlendu nije moglo da promakne...

Dugogodišnji, kultni reporter mreža TNT i TBS, Sager, vratio se na američke TV ekrane nakon što se dugo borio sa leukemijom i, na kraju, izborio sa opakom bolešću, zbog koje ga u standardno ekstravagantnim (čitaj: kič) izdanjima nije bilo tokom prethodnog NBA plej-ofa.

Prethodne noći, tokom utakmice Klivlend Kavalirs - Oklahoma Siti Tander, Sager (64) je radio ono što radi još od 1972. godine, i to sa velikim uspehom - intervjuje s parketa, kako sa igračima, tako i sa trenerima.

Jedini "sideline" reporter s kojim Greg Popovič, trener San Antonio Sparsa, pristaje da priča bez mrzovoljnih i drskih odgovora, pojavio se u dosad neviđenim cipelama od zmijske kože, ali i sa zmijskim glavam na "špicu".

Pomalo jezive, privukle su pažnju fotoreportera, koji su nešto kasnije zabeležili i veoma neprijatan incident, kada se Lebron Džejms svom snagom sručio u krilu krhke gospođe iz prvog reda i naneo joj povrede zbog kojih je na nosilima izneta iz dvorane i prebačena u bolnicu.

I?

Šta kažete za Kregove nove cipele? Da li biste ih obuli? Nama se čini da na srpskoj estradi postoji jedan čovek koji bi ih "slatko" nazuo...

Komentari / 0

Ostavite komentar