АБА - Божић: Мега – освојене лопте, агресивност и скок!

Тренер кошаракаша Партизана Петар Божић рекао је да ’црно-бели’ са више самопоуздања улазе у предстојећи меч у Јадранској лиги против Мега Лекса.

Кошарка 19.12.2015 | 13:00
АБА - Божић: Мега – освојене лопте, агресивност и скок!

Божић је додао да ће његова екипа на агресивност Меге покушати да одговори истом мером.

"Екипа Мега Лекса је показала да ће се борити за сам врх. Одлично су селектирали тим, имају много младих играча које је Дејан Милојевић својим умећем одлично уклопио у тим. Играју веома агресивно и из те агресивности имају доста освојених лопти, по чему су први у лиги. Велику жељу показују кроз скок, нарочито у нападу, по чему су такође први у лиги", рекао је Божић новинарима у Хали Пионир.

Партизан ће од 19.00 дочекати Мега Лекс у Хали Пионир у утакмици 15. кола регионалне Јадранске лиге.

"Ми после две утакмице, у којима смо победили, са више самопоздања улазимо у меч против Меге. На њихову агресивност и жељу морамо да одговоримо макар истом мером", казао је Божић.

Центар Партизана Коста Перовић је раније ове недеље одлучио да оконча каријеру, па је новинаре занимало да ли ће ’црно-бели’ ангажовати новог играча на тој позицији.

"За сада не размишљамо о довођењу играча на тој позицији", рекао је Божић.

Кевин Џонс изразио је наду да ће његова екипа наставити низ победа.

"Радили смо веома напорно претходних дана како бисмо достигли Мегин ниво игре. Ми смо играли добро код куће у последње време. Задовољан сам нашом игром и желимо да наставимо тако", рекао је Џонс.

Из Партизана подсећају да је улаз на трибине за сутрашњи меч бесплатан.

Партизан после 14 одиграних утакмица заузима седмо место са шест победа и осам пораза, док је Мега четврта са скором 9-5.

Коментари / 0

Оставите коментар