"Инфофин" је најбоље мало привредно друштво Подриња и Колубаре

Лозница- Лозничко предузеће “Инфофин”, овогодишњи је добитник награде као најбоље мало привредно друштво у овој години - Златно признање Регионалне привредне коморе Ваљево, која окупља привредника Подриња и Колубаре, краја где живи таман толико људи колико има Црна Гора.

Србија 18.12.2015 | 13:09
"Инфофин" је најбоље мало привредно друштво Подриња и Колубаре

У саставу Инфофин д.о.о послују хотели Ројал спа, у Бањи Ковиљачи, који има четири звездице и Ројал Дрина у Малом Зворнику, који је категоризован, званично, са две звездице.

"Хотел Ројал спа послује већ четврту сезону, од отварања у пролеће 2012. и позиционирао се међу најбоље конгрес и велнес хотеле у Србији-каже Ана Николић, менаџер хотела.

Овогодишња попуњеност хотела била је око 60 одсто, у сезони мај-септембар више од 90 одсто. Број страних туриста је са прошлогодишњих 15 одсто порастао на 27 одсто. Интересантно је да највећи број страних туриста, поред гостију из БИХ, долази из Јужне Кореје.

Ове године уложено је доста новца за проширење хотела, чија конгресна сала сада има више од 300 места, Дечју Ројал бомбоницу, а велнес је проширен и на терасу и спољашњим ђакузијем где је температуре 35 степени Целзујусових, па се користи зими.

"Није лако, данас, да се инвестира у ову делатност, али смо свесни својих могућности и “минулог рада” за госте, да можемо и више и боље", рекао нам је мр Драгослав Николић, директор и власник те фирме.

Коментари / 0

Оставите коментар