"Infofin" je najbolje malo privredno društvo Podrinja i Kolubare

Loznica- Lozničko preduzeće “Infofin”, ovogodišnji je dobitnik nagrade kao najbolje malo privredno društvo u ovoj godini - Zlatno priznanje Regionalne privredne komore Valjevo, koja okuplja privrednika Podrinja i Kolubare, kraja gde živi taman toliko ljudi koliko ima Crna Gora.

Srbija 18.12.2015 | 13:09
"Infofin" je najbolje malo privredno društvo Podrinja i Kolubare

U sastavu Infofin d.o.o posluju hoteli Rojal spa, u Banji Koviljači, koji ima četiri zvezdice i Rojal Drina u Malom Zvorniku, koji je kategorizovan, zvanično, sa dve zvezdice.

"Hotel Rojal spa posluje već četvrtu sezonu, od otvaranja u proleće 2012. i pozicionirao se među najbolje kongres i velnes hotele u Srbiji-kaže Ana Nikolić, menadžer hotela.

Ovogodišnja popunjenost hotela bila je oko 60 odsto, u sezoni maj-septembar više od 90 odsto. Broj stranih turista je sa prošlogodišnjih 15 odsto porastao na 27 odsto. Interesantno je da najveći broj stranih turista, pored gostiju iz BIH, dolazi iz Južne Koreje.

Ove godine uloženo je dosta novca za proširenje hotela, čija kongresna sala sada ima više od 300 mesta, Dečju Rojal bombonicu, a velnes je proširen i na terasu i spoljašnjim đakuzijem gde je temperature 35 stepeni Celzujusovih, pa se koristi zimi.

"Nije lako, danas, da se investira u ovu delatnost, ali smo svesni svojih mogućnosti i “minulog rada” za goste, da možemo i više i bolje", rekao nam je mr Dragoslav Nikolić, direktor i vlasnik te firme.

Komentari / 0

Ostavite komentar