Предвидео Лестерову чудесну сезону, још бод га дели од богатства!

Мислите да уочи старта сезоне нико на свету није могао да предвиди да ће се Лестер после 16 кола шепурити на врху у Премијер лиги? Епа, у Енглеској ипак постоји неко... А и добро ће зарадити на свом знању, мада је могао и више...

Фудбал 19.12.2015 | 15:20
Предвидео Лестерову чудесну сезону, још бод га дели од богатства!

Лестер, предвођен Џејмијем Вардијем и Ријадом Махрезом, тренутно је лидер најјаче лиге на свету. У 16 кола, “лисице” су сакупиле 35 бодова, два више од Арсенала, три од Манчестер ситија, а рецимо 20 више од актуелног шампиона Челсија! Епилог какав пре почетка шампионата чак ни најзагриженији навијачи нису могли ни у сновима да замисле... Добро, не баш сви.

Судећи по тикету уплаћеном у кладионици “Ладброкес” у Енглеској, једна особа је веровала у ово. Или, бар помислила да је то могуће.

Наиме, на дан када је почела Премијер лига, извесни Вил Кирван је уплатио пет фунти (око 840 динара) да ће Лестер католички Божић дочекати на првом месту! А, с обзиром на то да је квота на ту опкладу ни мање ни више него 1.000, овај Енглез би врло лако могао да за осам дана буде богатији за 5.000 фунти (840.000 динара).

Шта треба да се деси да би му тикет заиста прошао? Не много тога, јер је до Божића остало само једно коло, овог викенда. Дакле, или да Лестер победи Евертон, или да узме бод, а да Арсенал не победи Манчестер сити у 17.колу. Постоји и трећа варијанта, да Лестер изгуби, али да “тобџије” и “грађани” одиграју нерешено за викенд.

Ех, да је ставио бар 10 или 20 фунти... Колико смо пута то и сами себи рекли када саставимо добар тикет... У сваком случају, навијаћемо за њега.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

X

19.12.2015 14:21

богатства? Па ви сте смијесни

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

19.12.2015 15:17

Није битно богаство него ста је погодио цовек слепац један,само мислис на паре богаство одма мотику у руке и риљај то је за тебе цобане

Name

@ре

19.12.2015 20:43

е клипане, ти да иста знас о богатству неби се овдје огласавао. Ово је само ударан наслов да би се процитало а везе са везом нема, клипане

ОДГОВОРИТЕ