Да ли је Риберијева каријера готова?!

Франк Рибери неће играти још два месеца, па се поставља питање да ли то представља и крај каријере француског фудбалера.

Фудбал 19.12.2015 | 10:40
Да ли је Риберијева каријера готова?!

Крилни нападач је ове сезоне наступио само два пута (и дао гол), а у последњих годину и по дана одиграо је само 24 утакмице.

Већ годинама 32-годишњи Француз има проблема са повредама, а тренутно га ван терена "држи" бутни мишић који је покидао у Загребу прошле седмице.

То му је био тек други наступ у последњих девет месеци, а претходно га је мучио скочни зглоб. У међувремену је био и болестан, а ове године је имао и повреду тетиве колена.

Прошле године су га од фудбала одвојили проблеми са леђима, поломљено ребро, ишчашен зглоб, а током 2013. га је такође мучила тетива колена.

Његове константне повреде су чак изазвале сукоб између тренера Пепа Гвардиоле, који је најавио одлазак на крају сезоне, и тимског лекара доктора Волкера Брауна, који сматра да се Рибери прерано вратио на терен.

Бајерн уочи последњем меча у 2015. години, против Хановера у Бундеслиги предстојећег викенда, не може да рачуна ни на Арјена Робена, Дагласа Косту, Мехдија Бенатију и Давида Алабу.

Коментари / 0

Оставите коментар