Da li je Riberijeva karijera gotova?!

Frank Riberi neće igrati još dva meseca, pa se postavlja pitanje da li to predstavlja i kraj karijere francuskog fudbalera.

Fudbal 19.12.2015 | 10:40
Da li je Riberijeva karijera gotova?!

Krilni napadač je ove sezone nastupio samo dva puta (i dao gol), a u poslednjih godinu i po dana odigrao je samo 24 utakmice.

Već godinama 32-godišnji Francuz ima problema sa povredama, a trenutno ga van terena "drži" butni mišić koji je pokidao u Zagrebu prošle sedmice.

To mu je bio tek drugi nastup u poslednjih devet meseci, a prethodno ga je mučio skočni zglob. U međuvremenu je bio i bolestan, a ove godine je imao i povredu tetive kolena.

Prošle godine su ga od fudbala odvojili problemi sa leđima, polomljeno rebro, iščašen zglob, a tokom 2013. ga je takođe mučila tetiva kolena.

Njegove konstantne povrede su čak izazvale sukob između trenera Pepa Gvardiole, koji je najavio odlazak na kraju sezone, i timskog lekara doktora Volkera Brauna, koji smatra da se Riberi prerano vratio na teren.

Bajern uoči poslednjem meča u 2015. godini, protiv Hanovera u Bundesligi predstojećeg vikenda, ne može da računa ni na Arjena Robena, Daglasa Kostu, Mehdija Benatiju i Davida Alabu.

Komentari / 0

Ostavite komentar