Кијану Ривс: Људи су постали зомбији

Холивудски глумац Кијану Ривс недавно је са корисницима Фејсбука поделио важну животну лекцију.

Свијет 17.12.2015 | 14:18
Кијану Ривс: Људи су постали зомбији

"Видите ове људе иза мене? Журе на посао и не обраћају пажњу ни на шта. Понекад смо ухваћени у ритам свакодневнице и заборављамо да застанемо и издвојимо време за уживање у животу. Као да смо зомбији. Подигните поглед и извадите слушалице из ушију. Реците ‘Здраво’ некоме кога видите и загрлите некога ко изгледа потиштено. Помозите некоме.

Треба живети сваки дан као да је последњи. Оно што људи не знају о мени је да сам парио од депресије пре неколико година. Никада никоме то нисам споменуо. Морао сам на свој начин да се изборим са тим. Особа која ми је ускраћивала срећу сам био ЈА. Сваки дан је драгоцен, па хајде да га тако и третирамо. Сутра није загарантовано, тако да – живите данас!”, написао је Ривс.

Овај пост долази неколико недеља након што је глумац на друштвеној мрежи Фејсбук објавио врло потресну поруку:

“Већина људи ме зна, али не зна моју причу. Када ми је било три године, гледао сам како мој отац одлази. Ишао сам у четири различите средње школе и борио се са дислексијом, због чега ми је школовање било теже него већини људи. На крају сам напустио школу без дипломе. Са 23 године, мој најбољи пријатељ Ривер Феникс умро је од узимања прекомерне дозе дроге. Упознао сам Џенифер Сим 1998. године.

Одмах смо се заљубили и наредне године билча је трудна са нашом ћерком. Нажалост, након 8 месеци, наше дете је рођено мртво. Били смо емотивно скрхани због њене смрти и наша веза се убрзо завршила. Осамнаест месеци касније, Џенифер је погинула у саобраћајној несрећи. Од тада избегавам озбиљне везе и децу. Моја млађа сестра имала је леукемију. Данас је излечена, а ја сам донирао 70 одсто своје зараде од филма „Матрикс“ болницама у којима се лечи леукемија.

Ја сам једна од ретких холивудских звезда које немају вилу. Немам телохранитеље и не носим фенси одећу. Иако сам тежак 100 милиона долара, и даље се возим метроом и уживам у томе! Тако да, на крају, мислим да сви можемо лепо да се сложимо да чак и гледајући у лице трагедије, изузетне особе могу да успеју.

Без обзира на то шта се дешава у вашем животу, имате моћ да то превазиђете! Живот је вредан живљења“, написао је глумац.

 

"Yоу сее тхесе пеопле бехинд ме? Тхеy аре русхинг то wорк анд нот паyинг аттентион то анyтхинг. Сометимес wе гет со...

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

маја

17.12.2015 14:32

Немам ста да додам и коментарисем,истомисљена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

...

17.12.2015 15:03

Коментарисала Маја, да нема коментара. А како мисли Маја исто и Ривс мисли.