ЕЛ: Звездина позивница Делијама за Бајерн...!

Овде је пао првак Европе, овде се најбоље навија! Емотивним видео-клипом маркетинг тим кошаркашког клуба са Малог Калемегдана подигао температуру пред меч сезоне.

Кошарка 17.12.2015 | 19:40
ЕЛ: Звездина позивница Делијама за Бајерн...!

Температура у Београду је већ достигла тачку кључања. Остала су још три дана до дуела између кошаркаша Црвене звезде и Бајерна који ће одлучити о путнику у ТОП 16 фазу. Тиму Дејана Радоњића је потребна победа, а црвено-бели ће у крцатим трибинама Пионира имати играча више.

Улазнице се пуштају у продају у четвртак, а сигурно је да ће бити распродате у рекордном року. Марктинг тим црвено-белих додатно је подгрејао атмосферу пред велику утакмицу, емотивним видео-клипом. Сублимирани су најбољи потези кошаркаша Црвене звезде током дуела са Реалом и Химкијем уз глас из позадине:

„На месту где је пао првак Европе, где су падали бројни великани пред играчима у црвено-белим дресовима, на месту где се најбоље навија и о атмосфери прича данима, кошаркаши Црвене звезде Телеком дочекују немачки Бајерн из Минхена. Нема изговора, до победе са нама ти“....

Коментари / 0

Оставите коментар