EL: Zvezdina pozivnica Delijama za Bajern...!

Ovde je pao prvak Evrope, ovde se najbolje navija! Emotivnim video-klipom marketing tim košarkaškog kluba sa Malog Kalemegdana podigao temperaturu pred meč sezone.

Košarka 17.12.2015 | 19:40
EL: Zvezdina pozivnica Delijama za Bajern...!

Temperatura u Beogradu je već dostigla tačku ključanja. Ostala su još tri dana do duela između košarkaša Crvene zvezde i Bajerna koji će odlučiti o putniku u TOP 16 fazu. Timu Dejana Radonjića je potrebna pobeda, a crveno-beli će u krcatim tribinama Pionira imati igrača više.

Ulaznice se puštaju u prodaju u četvrtak, a sigurno je da će biti rasprodate u rekordnom roku. Markting tim crveno-belih dodatno je podgrejao atmosferu pred veliku utakmicu, emotivnim video-klipom. Sublimirani su najbolji potezi košarkaša Crvene zvezde tokom duela sa Realom i Himkijem uz glas iz pozadine:

„Na mestu gde je pao prvak Evrope, gde su padali brojni velikani pred igračima u crveno-belim dresovima, na mestu gde se najbolje navija i o atmosferi priča danima, košarkaši Crvene zvezde Telekom dočekuju nemački Bajern iz Minhena. Nema izgovora, do pobede sa nama ti“....

Komentari / 0

Ostavite komentar