Самјуел Ето постао тренер!!!

Камерунац од ове недеље у новој улози...

Фудбал 18.12.2015 | 14:40
Самјуел Ето постао тренер!!!

Један од најбољих афричких фудбалера свих времена Самјуел Ето још није окачио копачке о клин, а већ је одлучио да се окуша у тренерској улози! Након што је тандему Гоксу - Симшек уручен отказ, власник Анталије Гултекин Генчер тражио је од свог најбољег и најпознатијег играча да преузме бригу о тиму што је овај прихватио оберучке.

Некадашњи ас Реала, Барселоне, Интера и Челсија игра фантастично ове сезоне, први је стрелац лиге са 13 голова из 15 утакмица, али његова Анталија не бележи очекиване резултате. Да подсетимо, газда клуба уочи почетка сезоне најављивао је борбу за сам врх табеле, па чак и пласман у Лигу шампиона. Он је имао намеру да ангажује и Роналдиња, но тај посао пропао је у последњи час.

Етоу ће у тренерском раду помагати шеф стручног штаба омладинског тима. Нови тандем стручњака на клупи Анталије дебитује вечерас у купу Турске...

Ово би требало да буде привремено решење за клупу новог турског прволигаша, међутим, никад се не зна. Уколико Ето и његов нови колега заређају с победама... Свашта би ту могло да се догоди.

Коментари / 0

Оставите коментар