Samjuel Eto postao trener!!!

Kamerunac od ove nedelje u novoj ulozi...

Fudbal 18.12.2015 | 14:40
Samjuel Eto postao trener!!!

Jedan od najboljih afričkih fudbalera svih vremena Samjuel Eto još nije okačio kopačke o klin, a već je odlučio da se okuša u trenerskoj ulozi! Nakon što je tandemu Goksu - Simšek uručen otkaz, vlasnik Antalije Gultekin Genčer tražio je od svog najboljeg i najpoznatijeg igrača da preuzme brigu o timu što je ovaj prihvatio oberučke.

Nekadašnji as Reala, Barselone, Intera i Čelsija igra fantastično ove sezone, prvi je strelac lige sa 13 golova iz 15 utakmica, ali njegova Antalija ne beleži očekivane rezultate. Da podsetimo, gazda kluba uoči početka sezone najavljivao je borbu za sam vrh tabele, pa čak i plasman u Ligu šampiona. On je imao nameru da angažuje i Ronaldinja, no taj posao propao je u poslednji čas.

Etou će u trenerskom radu pomagati šef stručnog štaba omladinskog tima. Novi tandem stručnjaka na klupi Antalije debituje večeras u kupu Turske...

Ovo bi trebalo da bude privremeno rešenje za klupu novog turskog prvoligaša, međutim, nikad se ne zna. Ukoliko Eto i njegov novi kolega zaređaju s pobedama... Svašta bi tu moglo da se dogodi.

Komentari / 0

Ostavite komentar