Звезда се опростила од Израелца!

Веред напустио Србију, клуб му отказао и рента кар! Црвено-бели на добром путу да споразумно раскину сарадњу са крилним фудбалером!

Фудбал 18.12.2015 | 13:20
Звезда се опростила од Израелца!

Траже у Црвеној звезди појачања на позицијама задњег везног и штопера, имају слатке муке са трансфером Марка Грујића, а током наредне првенствене паузе мораће да смање играчки кадар. На тој мисији одговорни из Љутице Богдана су већ увелико почели да раде.

Црвена звезда и даље има важећи уговор са Иданом Вередом, али израелски крилни фудбалер могао би врло лако у наредних неколико дана да раздужи опрему српског вицешампиона. Наиме, Веред је уз дозволу стручног штаба напустио Србију још пре меча против Радника из Сурдулице.

Такође, клуб му је већ отказао услуге рента кара што само значи да би сарадња могла да буде прекинута после шест месеци. Некадашњи члан Макабија из Хаифе стигао је 26.јула у Црвену звезду са ореолом момка који би могао да замени Дарка Лазовића.

На почетку је оставио више него повољан утисак. Био је један од најбољих играча у летошњем страдању против Каирата, причало се и да је клуб из Кахазстана био спреман да откупи његов уговор.

Међутим, после бурног финиша летњег прелазног рока и доласка неколико проверених играча Веред је запао у други план. Дошао је у Београд неспреман, мучио се и са повредама, па је тако морао да се помири са статусом епизодисте, пошто су Плавшић и Срнић искористили шансу. У финишу јесењег дела сезоне и Бразилац Матос је добијао шансу пре Вереда.

Изреалац је за Црвену звезду одиграо осам мечева и постигао гол против Младости из Лучана.

Коментари / 0

Оставите коментар