Zvezda se oprostila od Izraelca!

Vered napustio Srbiju, klub mu otkazao i renta kar! Crveno-beli na dobrom putu da sporazumno raskinu saradnju sa krilnim fudbalerom!

Fudbal 18.12.2015 | 13:20
Zvezda se oprostila od Izraelca!

Traže u Crvenoj zvezdi pojačanja na pozicijama zadnjeg veznog i štopera, imaju slatke muke sa transferom Marka Grujića, a tokom naredne prvenstvene pauze moraće da smanje igrački kadar. Na toj misiji odgovorni iz Ljutice Bogdana su već uveliko počeli da rade.

Crvena zvezda i dalje ima važeći ugovor sa Idanom Veredom, ali izraelski krilni fudbaler mogao bi vrlo lako u narednih nekoliko dana da razduži opremu srpskog vicešampiona. Naime, Vered je uz dozvolu stručnog štaba napustio Srbiju još pre meča protiv Radnika iz Surdulice.

Takođe, klub mu je već otkazao usluge renta kara što samo znači da bi saradnja mogla da bude prekinuta posle šest meseci. Nekadašnji član Makabija iz Haife stigao je 26.jula u Crvenu zvezdu sa oreolom momka koji bi mogao da zameni Darka Lazovića.

Na početku je ostavio više nego povoljan utisak. Bio je jedan od najboljih igrača u letošnjem stradanju protiv Kairata, pričalo se i da je klub iz Kahazstana bio spreman da otkupi njegov ugovor.

Međutim, posle burnog finiša letnjeg prelaznog roka i dolaska nekoliko proverenih igrača Vered je zapao u drugi plan. Došao je u Beograd nespreman, mučio se i sa povredama, pa je tako morao da se pomiri sa statusom epizodiste, pošto su Plavšić i Srnić iskoristili šansu. U finišu jesenjeg dela sezone i Brazilac Matos je dobijao šansu pre Vereda.

Izrealac je za Crvenu zvezdu odigrao osam mečeva i postigao gol protiv Mladosti iz Lučana.

Komentari / 0

Ostavite komentar