Сале Ђорђевић љут као рис на играче ПАО-а!

Врата су вам отворена, не кукајте менаџерима јер код мене нису добродошли! Иако је савладао ПАОК, српски селектор није крио незадовољство понашањем играча и поручио је да би неке крупне ствари ускоро могле да се десе.

Кошарка 17.12.2015 | 19:00
Сале Ђорђевић љут као рис на играче ПАО-а!

Рођени победник се не задовољава само сувим резултатом. Легенда српске кошарке Александар Сале Ђорђевић се прихватио тешке мисије да Панатинаикос врати на Олимп грчке кошарке и у сам врх европске, а засад му добро иде.

Ипак, далеко од тога да све функционише беспрекорно у славном клубу на чијој клупи седи Ђорђевић. Иако је обезбедио пласман у Топ 16 Евролиге, иако има све победе у домаћем првенству (9-0) и иако је два пута у сезони оборио на плећа великог ривала Олимпијакос, Ђорђевић је незадовољан.

Панатинаикос је јуче са поеном разлике савладао ПАОК, а српски селектор је био љут као рис после меча у којем је ривал имао шут за победу и поручио је неким играчима које није именовао да се добро замисле...

„Играчи који то желе, могу слободно одмах да иду! Врата су им отворена, нико их неће спречавати. Не треба да се надају да ће нешто постићи ако се жале својим агентима и онда очекују помоћ од њих. Менаџерима који ме зову пре утакмица да питају зашто њихови клијенти играју испод нивоа, поручујем да нису добродошли код мене. Играчи који носе дрес Панатинаикоса морају да буду 10 пута боље концентрисани. Они који не разумеју шта је дрес Панатникоса, не заслужују ни да буду овде. Зато нека се не изненаде неким стварима које у скоријој будућности могу да се десе. Терен никада не лаже. Ако си члан колектива, онда не можеш да изађеш на терен и да мислиш само на себе. Дијамантидис је свима пример како играч треба да се понаша“, поручио је селектор репрезентације Србије.

 

Коментари / 0

Оставите коментар