Sale Đorđević ljut kao ris na igrače PAO-a!

Vrata su vam otvorena, ne kukajte menadžerima jer kod mene nisu dobrodošli! Iako je savladao PAOK, srpski selektor nije krio nezadovoljstvo ponašanjem igrača i poručio je da bi neke krupne stvari uskoro mogle da se dese.

Košarka 17.12.2015 | 19:00
Sale Đorđević ljut kao ris na igrače PAO-a!

Rođeni pobednik se ne zadovoljava samo suvim rezultatom. Legenda srpske košarke Aleksandar Sale Đorđević se prihvatio teške misije da Panatinaikos vrati na Olimp grčke košarke i u sam vrh evropske, a zasad mu dobro ide.

Ipak, daleko od toga da sve funkcioniše besprekorno u slavnom klubu na čijoj klupi sedi Đorđević. Iako je obezbedio plasman u Top 16 Evrolige, iako ima sve pobede u domaćem prvenstvu (9-0) i iako je dva puta u sezoni oborio na pleća velikog rivala Olimpijakos, Đorđević je nezadovoljan.

Panatinaikos je juče sa poenom razlike savladao PAOK, a srpski selektor je bio ljut kao ris posle meča u kojem je rival imao šut za pobedu i poručio je nekim igračima koje nije imenovao da se dobro zamisle...

„Igrači koji to žele, mogu slobodno odmah da idu! Vrata su im otvorena, niko ih neće sprečavati. Ne treba da se nadaju da će nešto postići ako se žale svojim agentima i onda očekuju pomoć od njih. Menadžerima koji me zovu pre utakmica da pitaju zašto njihovi klijenti igraju ispod nivoa, poručujem da nisu dobrodošli kod mene. Igrači koji nose dres Panatinaikosa moraju da budu 10 puta bolje koncentrisani. Oni koji ne razumeju šta je dres Panatnikosa, ne zaslužuju ni da budu ovde. Zato neka se ne iznenade nekim stvarima koje u skorijoj budućnosti mogu da se dese. Teren nikada ne laže. Ako si član kolektiva, onda ne možeš da izađeš na teren i da misliš samo na sebe. Dijamantidis je svima primer kako igrač treba da se ponaša“, poručio je selektor reprezentacije Srbije.

 

Komentari / 0

Ostavite komentar