Видео - Партизан зове навијаче: Дођите да заједно побиједимо Мегу!

Бесплатан улаз на меч 15. кола Јадранске лиге!

Кошарка 18.12.2015 | 14:20
Видео - Партизан зове навијаче: Дођите да заједно побиједимо Мегу!

Без обзира што Партизан игра резултатски најтању сезону у последњих неколико деценија, навијачи црно-белих и даље су уз тим из Хумске 1. Против Металца у претходној рунди Јадранске лиге било их је око 5.000 на трибинама Пионира, а на наредној, против Мега Лекса, могло би и више, с обзиром да је за тај дуел управа клуба омогућила бесплатан улаз.

„Партизан отвара капије Пионира за све навијаче који ће у суботу, 19.12. доћи да бодре црно-бели тим против Мега Лекса. На овом мечу, улаз на трибине ће бити бесплатан. Уз разумевање да се меч игра на Светог Николу, једну од највећих слава у нашој земљи, Партизан позива навијаче да дођу у халу не марећи за улазнице“, стоји у кратком обавештењу црно-белих, који на овај начин желе да захвале публици на подршци коју уживају ове сезоне.

Првобитно је било планиранп да се меч 15. кола регионалног такмичења између Партизана и Мега Лекса одигра у петак, али је - услед чињенице да тог дана Црвена звезда против Бајерна у Пиониру игра одлучујући меч за пласман у ТОП 16 фазу Евролиге - одлучено да се дуел српских тимова помери за суботу од 19 часова.

Иначе, ово није први пут у ближој прошлости да Партизан игра утакмицу у Пиониру на Светог Николу. Пре две године, то је био случај против московског ЦСКА у Евролиги....

Коментари / 0

Оставите коментар