Video - Partizan zove navijače: Dođite da zajedno pobijedimo Megu!

Besplatan ulaz na meč 15. kola Jadranske lige!

Košarka 18.12.2015 | 14:20
Video - Partizan zove navijače: Dođite da zajedno pobijedimo Megu!

Bez obzira što Partizan igra rezultatski najtanju sezonu u poslednjih nekoliko decenija, navijači crno-belih i dalje su uz tim iz Humske 1. Protiv Metalca u prethodnoj rundi Jadranske lige bilo ih je oko 5.000 na tribinama Pionira, a na narednoj, protiv Mega Leksa, moglo bi i više, s obzirom da je za taj duel uprava kluba omogućila besplatan ulaz.

„Partizan otvara kapije Pionira za sve navijače koji će u subotu, 19.12. doći da bodre crno-beli tim protiv Mega Leksa. Na ovom meču, ulaz na tribine će biti besplatan. Uz razumevanje da se meč igra na Svetog Nikolu, jednu od najvećih slava u našoj zemlji, Partizan poziva navijače da dođu u halu ne mareći za ulaznice“, stoji u kratkom obaveštenju crno-belih, koji na ovaj način žele da zahvale publici na podršci koju uživaju ove sezone.

Prvobitno je bilo planiranp da se meč 15. kola regionalnog takmičenja između Partizana i Mega Leksa odigra u petak, ali je - usled činjenice da tog dana Crvena zvezda protiv Bajerna u Pioniru igra odlučujući meč za plasman u TOP 16 fazu Evrolige - odlučeno da se duel srpskih timova pomeri za subotu od 19 časova.

Inače, ovo nije prvi put u bližoj prošlosti da Partizan igra utakmicu u Pioniru na Svetog Nikolu. Pre dve godine, to je bio slučaj protiv moskovskog CSKA u Evroligi....

Komentari / 0

Ostavite komentar