Партизан добио занимљиву понуду: Умару иде за 1,2 милиона!

Како „Блиц” сазнаје, велике су шансе да Абубакар Умару дигне сидро. Наиме, у Партизан је стигла понуда за брзоногог Камерунца тешка 1,2 милиона евра.

Фудбал 17.12.2015 | 18:00
Партизан добио занимљиву понуду: Умару иде за 1,2 милиона!

Име клуба се чува у тајности, челници су закопчани по питању прелазног рока, али јасно је уколико Умару оде у иностранство, да је Партизан направио добар посао, с обзиром на то да је тамнопутог фудбалера довео као слободног играча.

Понуда и Божинову

Такође, “Блиц” сазнаје да постоје и две солидне понуде за Валерија Божинова, па није искључено ни да први стрелац црно-белих (11 голова) оде из Хумске.

На излазним вратима је и Стефан Бабовић. Нејасно је да ли за повременог капитена Партизана има неких понуда или ће доћи до споразумног раскида уговора. Никола Нинковић је на продају пошто му истиче уговор идућег јуна. Исто важи и за Петра Грбића, а Партизан тражи клуб и за голмана Живка Живковића.

Стопер из Португала, кога је препоручио Љубинко Друловић, жели да дође у Партизан, али пошто Друла напушта клупу црно-белих, можда до реализације и не дође.

Преговори су све интензивнији и са задњим везним који игра у једном прволигашу из Швајцарске. Нападач Клео, како стоје ствари, неће стићи у Партизан. С друге стране, његов земљак Фабрисио мораће да потражи нови клуб пошто ће Партизан да раскине позајмицу с њим.

Томић у чекаоници

Да ли ће Иван Томић да наследи Љубинка Друловића, зависи и од тога ко ће бити председник Партизана. Он и није једини кандидат за место тренера пошто је Партизан кокетирао са бившим тренером Александром Станојевићем, који је одбио да се врату у Хумску пошто му је остала још година уносног уговора у Кини. Уосталом, параф на раскид уговора са Друловићем мора да стави Зоран Поповић, а питање је да ли ће он то желети сада да уради.

Коментари / 0

Оставите коментар