Partizan dobio zanimljivu ponudu: Umaru ide za 1,2 miliona!

Kako „Blic” saznaje, velike su šanse da Abubakar Umaru digne sidro. Naime, u Partizan je stigla ponuda za brzonogog Kamerunca teška 1,2 miliona evra.

Fudbal 17.12.2015 | 18:00
Partizan dobio zanimljivu ponudu: Umaru ide za 1,2 miliona!

Ime kluba se čuva u tajnosti, čelnici su zakopčani po pitanju prelaznog roka, ali jasno je ukoliko Umaru ode u inostranstvo, da je Partizan napravio dobar posao, s obzirom na to da je tamnoputog fudbalera doveo kao slobodnog igrača.

Ponuda i Božinovu

Takođe, “Blic” saznaje da postoje i dve solidne ponude za Valerija Božinova, pa nije isključeno ni da prvi strelac crno-belih (11 golova) ode iz Humske.

Na izlaznim vratima je i Stefan Babović. Nejasno je da li za povremenog kapitena Partizana ima nekih ponuda ili će doći do sporazumnog raskida ugovora. Nikola Ninković je na prodaju pošto mu ističe ugovor idućeg juna. Isto važi i za Petra Grbića, a Partizan traži klub i za golmana Živka Živkovića.

Stoper iz Portugala, koga je preporučio Ljubinko Drulović, želi da dođe u Partizan, ali pošto Drula napušta klupu crno-belih, možda do realizacije i ne dođe.

Pregovori su sve intenzivniji i sa zadnjim veznim koji igra u jednom prvoligašu iz Švajcarske. Napadač Kleo, kako stoje stvari, neće stići u Partizan. S druge strane, njegov zemljak Fabrisio moraće da potraži novi klub pošto će Partizan da raskine pozajmicu s njim.

Tomić u čekaonici

Da li će Ivan Tomić da nasledi Ljubinka Drulovića, zavisi i od toga ko će biti predsednik Partizana. On i nije jedini kandidat za mesto trenera pošto je Partizan koketirao sa bivšim trenerom Aleksandrom Stanojevićem, koji je odbio da se vratu u Humsku pošto mu je ostala još godina unosnog ugovora u Kini. Uostalom, paraf na raskid ugovora sa Drulovićem mora da stavi Zoran Popović, a pitanje je da li će on to želeti sada da uradi.

Komentari / 0

Ostavite komentar