Одомова несрећа најтраженија на Гуглу!

Несрећа и велики пад бивше НБА звезде Ламара Одома најтраженија је тема на интеренет претраживачу Гугл у 2015. години, саопштила је та компанија.

Кошарка 17.12.2015 | 11:40
Одомова несрећа најтраженија на Гуглу!

Одом је такодје најтраженија особа на интернету у 2015. години, а иза њега су бивша ултимат фајт шампионка у бантам верзији Ронда Роузи, као и Кејтлин Џенер, бивши таст Ламара Одома, која је ове године променила пол.

Он је у октобру пронадјен без свести на поду јавне куће у Невади. Бивши кошаркаш Лос Андјелес Лејкерса је пао у кому јер је користио алкохол, кокаин и сексуалне стимуланте.

Интересовање за Одома засенило је смртоносне нападе у Француској у јануару, на сатирични магазин Шарли Ебдо, али и игрицу за мобилне телефоне "Агар.ио".

Сага о Одому привукла је и оне који нису љубитељи спорта, пошто је он 2009. године био ожењен ријалити звездом Клои Кардашијан.

У САД иза Одома остали су филмови "Парк из доба Јуре" и "Амерички снајпериста".

Гугл сваке године објави истраживање о најтраженијим темама и личностима на интернету и обрадјује два од свака три претраживања у свету.

Чини се да трагедије привлаче много претраживања на интернету, пошто је прошле године најтраженија тема било самоубиство глумца Робина Вилијамса.

Коментари / 0

Оставите коментар