Црно-бијели избјегавали попа и лајфкоуча, а сад праве ред за психотерапију!

Фудбалери Партизана код духовника и лајфкоуча нису одлазили, али код лепе терапеуткиње већ су били по неколико пута. Сви разговори су, иначе, добровољни.

Фудбал 18.12.2015 | 18:40
Црно-бијели избјегавали попа и лајфкоуча, а сад праве ред за психотерапију!

Схватили су у Партизану да је ђаво однео шалу, па на све начине покушавају да тргну пољуљане играче. Ангажовање духовника и лајфкоуча није имало ефекта, па сада на истом задатку ради лепа Мирјана Бероња.

Њу су у септембру у клуб довели генерални директор Милош Вазура и потпредседник Милорад Вучелић. У Хумској прима плату од око 70.000 динара, а добијаће премије као да је део стручног штаба. Проблем је само у томе што Партизан мора некога и да победи да би играчи и чланови стручног штаба зарадили премије.

Прво су у Партизану ангажовали духовника јеромонаха Илариона Ђурицу на предлог бившег шефа стручног штаба Зорана Милинковића.

- Мали број играча је изразио жељу да прича са мном. Није им то било обавезно, већ је могао да дође ко је желео - рекао нам је јеромонах.

Када то није тргло играче, у клубу су помислили да би лајфкоуч ипак могао да помогне. Иначе, за Мирољуба Пушкића опозиција у клубу тврди да је раније радио као избацивач у новосадским дискотекама. Ни код њега играчи нису одлазили.

- Лајфкоуч треба да нам помогне разговором, његов циљ је да нам психички подигне пошто играмо од сјаја до очаја, потпуно смо непредвидива екипа. Играчи иду да лично разговарају с њим, а, примера ради, ја нисам ишао код њега. Део је стручног штаба, прича са нама као што то ради и тренер - рекао нам је један од првотимаца Партизана чије име нећемо објавити јер им је у клубу забрањено да причају на ову тему.

Још један фудбалер нам је потврдио да нема ефекта одлазити код лајфкоуча:

- Резултати не говоре да су састанци с њим уродили плодом, али можда некима помаже.

Ипак, обојица су нам стидљиво потврдили да су код психотерапеута били “можда пар пута”. Нису хтели да нам кажу како изгледају ти разговори, осим да се прича заснива углавном на фудбалу. Ту се изнесе и понека лична дилема или проблем, и то је то.

Коментари / 0

Оставите коментар