Crno-bijeli izbjegavali popa i lajfkouča, a sad prave red za psihoterapiju!

Fudbaleri Partizana kod duhovnika i lajfkouča nisu odlazili, ali kod lepe terapeutkinje već su bili po nekoliko puta. Svi razgovori su, inače, dobrovoljni.

Fudbal 18.12.2015 | 18:40
Crno-bijeli izbjegavali popa i lajfkouča, a sad prave red za psihoterapiju!

Shvatili su u Partizanu da je đavo odneo šalu, pa na sve načine pokušavaju da trgnu poljuljane igrače. Angažovanje duhovnika i lajfkouča nije imalo efekta, pa sada na istom zadatku radi lepa Mirjana Beronja.

Nju su u septembru u klub doveli generalni direktor Miloš Vazura i potpredsednik Milorad Vučelić. U Humskoj prima platu od oko 70.000 dinara, a dobijaće premije kao da je deo stručnog štaba. Problem je samo u tome što Partizan mora nekoga i da pobedi da bi igrači i članovi stručnog štaba zaradili premije.

Prvo su u Partizanu angažovali duhovnika jeromonaha Ilariona Đuricu na predlog bivšeg šefa stručnog štaba Zorana Milinkovića.

- Mali broj igrača je izrazio želju da priča sa mnom. Nije im to bilo obavezno, već je mogao da dođe ko je želeo - rekao nam je jeromonah.

Kada to nije trglo igrače, u klubu su pomislili da bi lajfkouč ipak mogao da pomogne. Inače, za Miroljuba Puškića opozicija u klubu tvrdi da je ranije radio kao izbacivač u novosadskim diskotekama. Ni kod njega igrači nisu odlazili.

- Lajfkouč treba da nam pomogne razgovorom, njegov cilj je da nam psihički podigne pošto igramo od sjaja do očaja, potpuno smo nepredvidiva ekipa. Igrači idu da lično razgovaraju s njim, a, primera radi, ja nisam išao kod njega. Deo je stručnog štaba, priča sa nama kao što to radi i trener - rekao nam je jedan od prvotimaca Partizana čije ime nećemo objaviti jer im je u klubu zabranjeno da pričaju na ovu temu.

Još jedan fudbaler nam je potvrdio da nema efekta odlaziti kod lajfkouča:

- Rezultati ne govore da su sastanci s njim urodili plodom, ali možda nekima pomaže.

Ipak, obojica su nam stidljivo potvrdili da su kod psihoterapeuta bili “možda par puta”. Nisu hteli da nam kažu kako izgledaju ti razgovori, osim da se priča zasniva uglavnom na fudbalu. Tu se iznese i poneka lična dilema ili problem, i to je to.

Komentari / 0

Ostavite komentar