Звезда - Бајерн: "Отишла" би и три Пионира!

Са Малог Калемегдана је саопштено да за одлучујући меч прве фазе Евролиге влада незапамћено интересовање. У продаји, опет, само 2.700 карата.

Кошарка 16.12.2015 | 14:20
Звезда - Бајерн: "Отишла" би и три Пионира!

Улазнице за утакмицу 10. кола А групе Евролиге, између Црвене звезде Телеком и Бајерна, наћи ће се у продаји у четвртак од 10 часова у свим пословницама Евентима.

Српски и регионални шампион саопштио је да за дуел са Бајерном, чији победник иде у Топ 16 фазу, влада толико интересовање, да би и капацитет Комбанк арене био недовољан да подмири потребе.

Због ограниченог капацитета дворане Пионир, као и због власника сезонских карата, поново ће се на благајнама наћи само 2.700 улазница, а цене ће бити исте као за сусрете са Реалом и Химкијем.

Место на трибинама коштаће 800 динара, за партере 1.300, белу и плаву ложу по 2.000...

Бајерн стиже у Београд у четвртак, нешто после поднева, утакмица је у петак од 19.00, а тренер Бавараца Светислав Пешић био је у "извидници" у понедељак, када су црвено-бели после продужетка победили Мега Лекс у Сремској Митровици (79:78).

Реал, Бајерн и Звезда деле од трећег до петог места на табели А групе са скором 4-5.

"Краљеви" дочекују Стразбур и мада је реално да победом "овере" пролаз, мораће да буду опрезни, пошто и Французи још имају шансу да направе сензацију.

Звезду даље води само победа, док Баварцима "врши посао" и пораз, али уз победу Стразбура у Мадриду и то са најмање осам или највише 28 поена разлике...

Црвено-бели су саопштили да ће капије Пионира бити отворене већ у 15.30 часова, а повод је предигра, првенствена утакмица женских екипа Звезде и Бора.

Важиће посебне мере обезбеђења, као и детаљне контроле приликом уласка у дворану, па је гледаоцима упућена молба да буду стрпљиви на улазима и сталожени на трибинама, с обзиром на то да је Евролига због бачених упаљача на утакмици против Химкија послала клубу последње упозорење пред изрицање оштре казне.

"Позивамо навијаче да направе незапамћену атмосферу на једној утакмици Евролиге, али без бацања било каквих предмета у терен, јер би то клубу могло да нанесе огромну штету", стоји у обраћању на званичном сајту Звезде.

Коментари / 0

Оставите коментар