Zvezda - Bajern: "Otišla" bi i tri Pionira!

Sa Malog Kalemegdana je saopšteno da za odlučujući meč prve faze Evrolige vlada nezapamćeno interesovanje. U prodaji, opet, samo 2.700 karata.

Košarka 16.12.2015 | 14:20
Zvezda - Bajern: "Otišla" bi i tri Pionira!

Ulaznice za utakmicu 10. kola A grupe Evrolige, između Crvene zvezde Telekom i Bajerna, naći će se u prodaji u četvrtak od 10 časova u svim poslovnicama Eventima.

Srpski i regionalni šampion saopštio je da za duel sa Bajernom, čiji pobednik ide u Top 16 fazu, vlada toliko interesovanje, da bi i kapacitet Kombank arene bio nedovoljan da podmiri potrebe.

Zbog ograničenog kapaciteta dvorane Pionir, kao i zbog vlasnika sezonskih karata, ponovo će se na blagajnama naći samo 2.700 ulaznica, a cene će biti iste kao za susrete sa Realom i Himkijem.

Mesto na tribinama koštaće 800 dinara, za partere 1.300, belu i plavu ložu po 2.000...

Bajern stiže u Beograd u četvrtak, nešto posle podneva, utakmica je u petak od 19.00, a trener Bavaraca Svetislav Pešić bio je u "izvidnici" u ponedeljak, kada su crveno-beli posle produžetka pobedili Mega Leks u Sremskoj Mitrovici (79:78).

Real, Bajern i Zvezda dele od trećeg do petog mesta na tabeli A grupe sa skorom 4-5.

"Kraljevi" dočekuju Strazbur i mada je realno da pobedom "overe" prolaz, moraće da budu oprezni, pošto i Francuzi još imaju šansu da naprave senzaciju.

Zvezdu dalje vodi samo pobeda, dok Bavarcima "vrši posao" i poraz, ali uz pobedu Strazbura u Madridu i to sa najmanje osam ili najviše 28 poena razlike...

Crveno-beli su saopštili da će kapije Pionira biti otvorene već u 15.30 časova, a povod je predigra, prvenstvena utakmica ženskih ekipa Zvezde i Bora.

Važiće posebne mere obezbeđenja, kao i detaljne kontrole prilikom ulaska u dvoranu, pa je gledaocima upućena molba da budu strpljivi na ulazima i staloženi na tribinama, s obzirom na to da je Evroliga zbog bačenih upaljača na utakmici protiv Himkija poslala klubu poslednje upozorenje pred izricanje oštre kazne.

"Pozivamo navijače da naprave nezapamćenu atmosferu na jednoj utakmici Evrolige, ali bez bacanja bilo kakvih predmeta u teren, jer bi to klubu moglo da nanese ogromnu štetu", stoji u obraćanju na zvaničnom sajtu Zvezde.

Komentari / 0

Ostavite komentar